nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a jövő hét

Ezeknek a csillagjegyeknek csodálatos lesz a jövő hete

Ezeknek a csillagjegyeknek bőven kijut a jóból a jövő héten!

Ikrek

Felébred a kreativitásod, napról napra jobb a hangulatod, és egyre inkább a régi önmagad leszel. Ismét vidám és energikus leszel, úgy érzed, képes lennél megváltani a világot. Visszanyered a magabiztosságodat is, szóval újra nagyon szívesen flörtölgetsz is.

Mérleg

A hét legnagyobb nyertese vitathatatlanul a Mérleg lesz. Mindenki a te kegyeidet keresi majd, mindent elérhetsz most, amit csak akarsz. Most biztosan nem fogod engedni, hogy mások irányítsanak, kiállsz végre a saját véleményed mellett. Megérdemled, hogy valódi önmagad lehess, és érvényesítsd a saját akaratodat.

Szerencsés jövő hét

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Vízöntő

Más színben látsz mostantól mindent. Ami eddig unalmasnak, egyhangúnak tűnt, abban is számtalan izgalmat és újdonságot fedezel fel. Egyre több új esély nyílik meg előtted, csak rajtad múlik, melyiket ragadod meg a jövő héten. Vedd elő a rád annyira jellemző nyitottságot, és próbálj ki minél több új lehetőséget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top