nlc.hu
Horoszkóp

Ezt jelenti a csillagjegyeknél, ha azt válaszolják: semmi

Ezt jelenti a csillagjegyeknél, ha azt válaszolják: semmi

Ebből a horoszkópból kiderülhet, mit gondolnak, éreznek a csillagjegyek a „semmivel” kapcsolatban.

Kos (március 21. – április 21.)

A Kos esetében a semmi avagy a nagy nulla az elutasítást jelenti. Olyanokra használja általában, akik nem tudnak fényes karriert, jól működő párkapcsolatot felmutatni. Céltudatos személyisége nem fér össze olyan emberekkel, akiknek nagyon mások a céljai, mint neki. Tisztában van vele, hogy az élet rövid, s nincs szüksége rá, hogy a nem megfelelő partnerek visszafogják a siker felé vezető úton.

Bika (április 21. – március 20.)

A Bika anyagias természetéből adódóan mennyiségekben gondolkodik. Az elvégzett munka után járó jutalom neki létkérdés, s addig nem nyugszik, amíg meg nem kapja. Emiatt a semmi az ő esetében az anyagi javakra vonatkozik: ha nem kap kézhez semmit, az azt jelenti, hogy annyit is ér, vagyis egy „nagy nullát”. Jó lenne, ha tudatosulna benne, a megbecsülés nem feltétlenül csak anyagi javakban mérhető, az erkölcsi elismerés is számít.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek keresi a kalandot, mottója: mindent vagy semmit. A határait is azzal a céllal feszegeti, hogy fizikai vagy szellemi értelemben valami „megmaradjon benne”, egyszóval fontos számára az élmény. Ha ez nincs meg, nála az egész nem ért semmit. Számára az emberi kapcsolatok is hosszú távra szólnak, s nem vesznek el sosem az idő homályában. A semmi különös kifejezés esetében arra utal, amikor valami vagy valaki nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Rák (június 21. – július 22.)

A Rák gondoskodó természetével függ össze elsősorban, hogy miként használja a „semmi” szót. Amikor valaki igazán fontos a számára, s a kapcsolat kölcsönös, elégedettséggel tölti el a tudat, ám ha a viszony egyoldalú, mert a másik fél az érzéseit nem viszonozza, a kapcsolat értéke számára a nullával egyenlő. Szóval, amikor ő kimondja a kapcsolatában, hogy nincs semmi, akkor ezt valóban így is gondolja.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán szeme előtt folyamatosan ott lebeg a cél, s állandóan az jár a fejében, hogyan tudna mielőbb eljutni oda. Akkor látná magát egy „nagy nullának”, ha az útjába kerülő lehetőségeket, kihívásokat nem használná ki. Valójában önmagával, a teljesítményével nincs kibékülve, amikor semmi válaszokat ad az egyszerű kérdésekre is. Mivel sokkal céltudatosabb és szívósabb, nagyon gyorsan felpattan a padlóról, és folytatja a célja megvalósítását. 

Csillagjegyek és a nagy semmi

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz értelmes csillagjegy, s azon van, hogy ezt mindenki tudomására hozza. Bár sokféleképpen használja a „semmi” szót, jellemzően az az önbecsülésére vonatkozik, illetve hogy hová sorolja magát a környezetében lévőkhöz képest. Szereti magát másokhoz hasonlítani, összemérni a teljesítményét. Ha ennek nem tud a végére járni, vagy befejezetlenül marad valamilyen feladat, számára az biztosan „semmit” nem ér, s továbbáll.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg a harmóniát testesíti meg, így a szó, hogy „semmi”, valójában nem is létezik a szótárában. Mindig az igazságot keresi, az egyensúlyt próbálja megteremteni, az élete a lehetőségek tömkelegéről szól. Emiatt a „semmi”, avagy „nulla” szó nem értelmezhető a számára, hiszen mindig van mit csinálnia. Ő is nagyon magasra teszi a mércét, ami persze már önmagában nem semmi.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió különleges varázzsal bír, s imád beszélgetni másokkal. Amikor a „semmi különös” elhagyja a száját, akkor is a kommunikáció jár az eszében: arra utal, mennyire sikerült világosan kifejezni gondolatait a másiknak, illetve a többiekkel mennyire volt sikeres az információcsere. Ha nem volt eredményes, akkor túlságosan is magára veszi, s úgy érzi magát, mint egy „senki”, ha pedig úgy ítéli meg, hogy a másik fél nem értette meg őt, akkor őt értékeli „egy nagy nullának”.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas imádja az életet, s szeretné, ha mindenki hozzá hasonlóan pozitívan, optimistán gondolkodna önmagáról és a világról is. A nyüzsgő társasági életet, önfeledt szórakozást kedvelő csillagjeggyel kifejezetten izgalmas együtt lógni, s ha a semmi elhagyja a száját, azzal az élet számára olyan kibírhatatlan voltára utal, mint a rugalmatlanság, az önzőség, a korlátok, az erkölcsi normák megsértése.

Bak (december 22. – január 19.)

A Bak kiegyensúlyozott, őt valójában semmi sem mozdíthatja ki a nyugalmából, nem véletlen, hogy mindenki a titkát szeretné ellesni. Ez pedig nem csekély önbizalommal tölti el. Ha mégis „senkinek” érzi magát, ami azért csak nagyon elvétve esik meg vele, az azért lehet, mert nem képes a várakozásainak megfelelni, vagy a többiek nem ismerik el az erőfeszítéseit. Ez azonban nála sosem hosszú távú, azért tesz, hogy mielőbb változtathasson ezen a nézeten.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Úgy tűnhet, a csillagjegyek között a Vízöntő a legintelligensebb típus, ám valójában sokszor a legbutábbnak tartja magát. „Jelentéktelensége” abból fakad, hogy úgy érzi, nem tanul eleget a környezetétől. Ha nyitottabb szemmel járna a világban, esetleg mélyebben szívná magába az új ismereteket, mindjárt nem érezne így. Semmi sincs veszve számára, hiszen azért szinte mindenkor eszes emberekkel veszi magát körbe.

Halak (február 19. – március 20.)

A Halak művészi oldalát nagyon sokan ismerik. Valójában elég neki egy ecset, s valami egyedi kerül ki a kezei közül. Ha azt a szót ejti ki a száján, hogy „nagy nulla”, a benne rejlő lehetőségre utal: miként lehet valami eredetit alkotni a „semmiből”. Valójában őt a semmi inspirálja és mozgatja meg a leginkább. A semmiből hozza létre az alkotásait, a semmiből teremt valami egyedit. Ez sem semmi…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top