nlc.hu
Horoszkóp

Hűséges vagy sem? A horoszkópból kiderül!

Hűséges vagy sem? A horoszkópból kiderül!

Néhány csillagjegy a lazább párkapcsolatokat kedveli, másokról pedig meg lehetne mintázni a hűség szobrát.

Néhány csillagjegynél több minden is belefér a fogalomba, míg másoknál már a kósza flört is kiüti a biztosítékot. Mindenkinek mást jelent tehát a hűség.

Kos

Horoszkópja szerint a Kos bizony inkább a sor végén található, amikor a hűségről esik szó. Talán ő a legkevésbé kitartó partner, legalábbis amíg valódi párjára nem talál. Szereti a kihívást, a kalandot, merész és bátor. Magának való, önző is lehet, ilyenkor pedig nem különösebben érdekli, hogy bárkinek is teljesíti az elvárásait avagy sem.

Hűséges és nem hűséges csillagjegyek

Fotó: Getty Images/YuriF

Bika

A Bika minden bizonnyal a legmakacsabb, de a legkitartóbb csillagjegy is. Az is igaz róla, hogy szívét-lelkét beleadja a párkapcsolatába. Párja mellett a végsőkig kitart, és szinte mindenkor megteszi, amit a kedvese vagy a családja kér tőle. Társához őszinte, és nagyon megbízható. Persze, ő is félreléphet néha, de arra jó okot talál.

Ikrek

Az Ikrek kettős jegy, ezért hol ilyen, hol meg más. Lehet, hogy rendkívül megbízható és kitartó, de az is előfordulhat, hogy pillanatig sem hezitál, és amikor alkalma nyílik, él a lehetőséggel. Vagyis az Ikrek lehet nagyon hűséges, de nagyon csalfa is. Attól függ, épp melyik énje az erősebb.

Rák

Ha igazán megbízható, kitartó és hűséges társat keresel, a Rák tökéletes választásnak bizonyulhat. Amellett, hogy intelligens és ragaszkodó, mindent megtesz a társáért, a családjáért. Szívét-lelkét beleadja a párkapcsolatba, és biztos lehetsz abban, hogy ő sosem fog megcsalni. Jobb, ha te sem teszed, mert a haragját is tanácsos kerülni.

Oroszlán

Az Oroszlán igazán nagylelkű és emberszerető típus. Kifejezetten kitartó és hűséges, amíg azonos hullámhosszon vagytok. Ugyanakkor vakon senkiben sem bízik meg, és retteg a megcsalástól is. Ha összetöröd a szívét, biztosan nem látod többé. Ha pedig nem kapja meg a kellő figyelmet a kapcsolatban, megkeresi máshol.

Szűz

Több minden is nagyon fontos a Szűz életében, de a párkapcsolata biztosan elsőbbséget élvez. Mindaddig nagyon hűséges típus, amíg megkapja azt a figyelmet, törődést és kedvességet, amit a párjától elvár. Amint úgy érzi, hogy valami már nem stimmel a párkapcsolatban, ő is inkább új partnert keres magának.

Mérleg

A Mérleg akkor boldog, ha párkapcsolatban élhet. Pontosan emiatt értékeli nagyra a társát, akihez hűséges és őszinte. Hosszan kitart párja mellett, de azért nem a végsőkig. Ha úgy érzi, már nincs miért küzdenie, ő is inkább új partnert után néz. Persze, nem mindig vallja be magának, hogy problémája lenne, ezért hajlamos lehet beleragadni a párkapcsolataiba.

Skorpió

A Skorpiót fűti a szenvedély. Amíg párkapcsolatában érzi a szikrát, addig nagyon hűséges és megbízható társ. Ha eltűnik a szenvedély a kapcsolatból, ő lesz a leghűtlenebb partner a csillagjegyek között. Ugyanakkor rendkívül féltékeny és gyanakvó típus, képtelen elviselni, ha megcsalja, becsapja a párja. Soha nem bocsátja meg neki a félrelépést.

Nyilas

A Nyilas a hűséget egészen sajátos módon értelmezi. Az egyik pillanatban még reménytelenül szerelmes, a másikban ugyanakkor minden érdeklődését elveszíti párja iránt, és gyorsan új kihívásokat keres. Nos, ezért nehéz meghatározni a Nyilas hűségét. De ő egyébként csak olyan kapcsolatban érzi jól magát, amelyben kellően szabad lehet. 

Bak

A Bak kifejezetten hűséges típus. Amikor úgy érzi, valami nincs rendben a párkapcsolatában, minden erejével küzd, hogy helyrehozza azt. Érdemes  neki újabb lehetőséget adni, ugyanis nagyon izgalmas partner tud lenni. Persze, ő is hajlamos lehet a hűtlenségre, viszont a kapcsolatából nem lép ki. Párja mellett kitart, mert ezt várja tőle a családja, no meg a hagyomány.

Vízöntő

A Vízöntő alapvetően hűséges a párkapcsolatban. Hűsége ugyanakkor attól is függ, társa hogyan viselkedik vele, mennyi teret, önállóságot, szabadságot ad neki. Ha őszinte vagy vele, tőle is őszinteséget várhatsz, de ha titkolsz előle valamit, vagy hazudtál neki, ő az egyik legkegyetlenebb félrelépő, akivel az életedben találkoztál.

Halak

A Halak rendkívül érzéki és érzelmes típus. Őszinte szerető, igaz barát. Ha társa megcsalja, nem vesz revansot, és nem keres másvalakit, de a félrelépéssel a kalandosabb ösztönét biztosan felpiszkálod. Lehet, hogy más karjaiban vigasztalódik, de csak akkor fog elhagyni, ha nálad izgalmasabb és inspirálóbb társat talál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top