nlc.hu
Horoszkóp

Érzékeny csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek extraérzékenyek

A lelkük sokkal érzékenyebb és bizonytalanabb, mint a többieké.

Rák 

A Rák páncélja elsőre keménynek és törhetetlennek látszik, valójában mégis ő az egyik legérzékenyebb csillagjegy. Viselkedése mögött valójában az húzódik meg, hogy egészen addig nem fedi fel valódi énjét, lelke mélységeit, érzelmeit, amíg nem érzi magát biztonságban.

Érzékeny csillagjegyek

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Szűz

A Szűz maximalizmusa és kritikussága mögött valójában nagyon is érző lélek és hatalmas szív rejlik. Sőt! Sokan nem is gondolnák róla, de ő az egyik legempatikusabb és legmegértőbb a csillagjegyek között. Eleinte visszafogott és hűvös, de amint felébred benne a bizalom, megnyílik, és valódi önmagát adja.

Skorpió

A Skorpióról úgy tűnhet, mintha minden leperegne róla, valójában ennek éppen az ellenkezője igaz. Sokszor túlságosan is a szívére veszi a dolgokat, az pedig biztos, hogy nála jobban senki nem aggódik a szeretteiért. Nagyon mélyen érez, nagyon sebezhető a lelke, és ezért óvja magát olyan erősen. 

Bak

A Bak ereje és keménysége nem egyenlő az érzéketlenséggel. Kívülről valóban szívós és hajthatatlan, néha valódi hajcsárnak tűnik, ugyanakkor a lelke mélyen nagyon érzékeny és segítőkész típus is egyben. Éles szemét és pontos megérzéseit gyakran épp arra használja, hogy másokon segítsen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top