nlc.hu
Horoszkóp

Az egyik legtökéletesebb csillagjegy

Az elegancia földi helytartója ez a csillagjegy

Ez a csillagjegy külső megjelenése mellett rendkívül karizmatikus és egyszerűen ellenállhatatlan.

Ennek a csillagjegynek kifejezetten jóindulatú a természete, kedves, segítőkész, sosem önmaga a legfontosabb a számára, inkább a többiekért tesz.

Ez a horoszkóp ezúttal a Mérlegekről szól.

Ők azok, akik hordozzák ezeket a különleges és nagyon szerethető tulajdonságokat. A Mérleg ugyanakkor nagyon őszinte és szókimondó típus, időnként meglepően keményen és határozottan mondja el a véleményét.

A legelegánsabb csillagjegy

Fotó: Getty Images/sarayut

Hűséges társ

Romantikus természete mellett a Mérleg nagyon megbízható és hűséges a szerelméhez, a párjához, cserében persze ugyanígy szeretetet, érzelmi támogatást vár el. Akivel megtalálja a hangot, azzal hosszú és boldog párkapcsolatra rendezkedik be.

Képes döntéseket hozni, igaz, kicsit megkésve

Hosszasan és nagyon alaposan fontolja meg a döntéseket, végiggondolja magában az összes lehetséges megoldást, ami persze időigényes, ezért tűnhet úgy, hogy a Mérleg nem tud döntést hozni. Nos, tény és való, néha addig gondolkodik a lehetséges variáción, mire az élet hozza meg a helyette a döntést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top