nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a múlt szelleme

Ezek a csillagjegyek hajlamosak a múltba révedni

A bolygók pontosan jelzik a horoszkópban azokat az időszakokat, amikor hajlamosabb lehetsz a múlton töprengeni.

Ikrek

Mely csillagjegyek esetében számíthatsz „merész” húzásokra? Elsőre talán a tűz elemű csillagjegyek ugranának be, hiszen mindegyikük vagány, és a pillanat hevében időnként meggondolatlanul cselekszik. Ám valójában a levegős Ikrek az, aki mindenki mást lekörözve, előszeretettel küldözget privát üzeneteket az exének. Kíváncsi és lobbanékony típus, s olykor-olykor imádja keverni a kártyákat. Még ha nincs is szándékában visszatérni az exéhez, időnként szükségét érzi, hogy érdekessé tegye a napjait. Neki a barátság is ugyanolyan fontos, mint a párkapcsolat.

Csillagjegyek és a múlton való merengés

Fotó: Getty Images

Skorpió

A Skorpió minden habozás nélkül privát üzenetet küld egykori szerelmének. Önfejű, s üzenetei egyszerűen annak a számlájára írhatóak, hogy megerősítésre van szüksége. Abban a hitben élhet, hogy nagy hatással van az emberekre, akikkel összehozza a sorsa, s ez többszörösen igaz az exeire. A privát üzenetekkel egyszerűen ellenőrizni szeretné, vajon tényleg érdekli-e őket még. Azaz semmi másra nem szolgál a lépése, mint egójának a növelésére. No meg persze némi visszaigazolásra, hogy nem benne van a hiba.

Rák

A Rák jegyet egészen más motiválja, mint a flörtölés vagy a figyelem felkeltése: a privát üzeneteivel egyszerűen azt fejezi ki, hogy korábbi párja eszébe jutott. Nem az a cél vezérli, hogy visszaszerezze egykori szerelmét, hanem csak az, hogy továbbra is törődik vele. Így ha azt látja a közösségi médiában, hogy bármi is történt exe életében, már megy is neki a privát üzenet. Gondoskodik, hogy a számára fontos emberek – és igen, az exek is ide tartoznak – bármikor kiönthessék neki a bánatukat. Kedvességébe, önzetlenségébe ugyanakkor soha ne akarj többet belemagyarázni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top