nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek bármit megengednek a párjuknak

Ezek a csillagjegyek bármit megengednek a párjuknak

Jobban tennék, ha időnként inkább a konfliktusokat vállalnák fel...

Mérleg

A Mérleg minden konfliktust messze elkerül, mindig a megoldásra, a békére törekszik, éppen ezért hajlamos elbagatellizálni a problémát, avagy bemeséli magának, hogy az valójában nem is létezik. Szívére veszi, ha bárkit is szenvedni lát, főként, ha az illető a szerettei köréből kerül ki. Így inkább a könnyebb utat választja, s szó nélkül megadja a másiknak mindazt, amire szüksége van, csak nehogy veszekedésre kerüljön sor.

Engedékenység a párkapcsolatban

(Fotó: Getty Images)

Bak

A Bak kétféle módon válik „cinkostárssá”: pénzügyileg támogatja a szeretett társat, s ezzel a pénzügyi segítséggel próbálja aztán kontroll alatt tartani. Érzi, hogy nincs értelme annak, amit tesz, ám ösztönösen pénzzel próbálja megoldani a problémákat. A Bak okos, de amikor olyan szituációban találja magát, amit nem képes megérteni, s kénytelen tehetetlenül szemlélni a másik önpusztító viselkedését, nem tehet mást, mint feladja a támogatást.

Vízöntő

A Vízöntő abból indul ki, hogy a problémák idővel úgyis megoldódnak. Független és magabiztos típus, s úgy véli, mindenki hasonló esélyekkel indul az életnek. Már csak ezért sem érti, hogy sokan miért nem képesek megküzdeni a gondjaikkal. Bár a Vízöntő zseniális elme, az empátia és az érzelmek nem tartoznak az erősségei közé. Inkább minél távolabbra menekül, minthogy közbelépjen, s ez a viselkedése – bár ő egyáltalán nem így látja – mégis egyfajta jóváhagyást sugalmaz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top