nlc.hu
Horoszkóp

Unalmas randi

Rettentő unalmas randinak nézel elébe ezzel a csillagjeggyel

Minden rutinos, megszokott.

Bak és a Szűz randija

A két gyakorlatias, analitikus, tárgyilagos csillagjegy esetében a legtöbben úgy vélhetik, őket a sors is egymásnak teremtette. Ám a közös vonások ellenére halálra unják egymás társaságát. Míg a Szűz a legszívesebben a jóga és a zöld tea iránti szenvedélyéről társalogna, addig a Bak kizárólag a munkájára, a legújabb projektjeire tud gondolni. Mindketten visszahúzódó típusok, éppen ezért nem csekély időbe telik, amíg bárkit is a szívükbe engednek. Jól kijönnek az első randin, de valahogy hosszú távon már nem igazán sikeresek együtt.

Csillagjegyek és rém unalmas randi

Fotó: Getty Images/skynesher

Kos és a Bika randija

Mindketten energikus, határozott csillagjegyek, ám az akaratuknak teljesen más módon szereznek érvényt. A Kos nem habozik, szinte fejjel megy a falnak, míg a Bikának időbe telik, míg meghozza a döntését, legyen szó bármilyen apró kérdésről. Mivel mindketten rémesen makacsak, éppolyan reménytelennek látszik, hogy a Bika megnyugvást hozzon a Kos számára, minthogy a Kos kicsit „felturbózza” a Bikát. A Kos unalmasnak és kimértnek tartja a párját, míg a Bikának hamar elege lesz abból, hogy a Kost csak a saját véleménye érdekli.

Ikrek és a Skorpió párkapcsolata

A Skorpió és az Ikrek párosnál aligha találni két eltérőbb csillagjegyet. A beszédes és barátságos Ikrek bárkivel képes csevegni, ám a Skorpióba már neki is beletörik a foga. Míg az egyikük számára a pohár félig tele van, a másiknak az félig üres. Nem nehéz kitalálni, hogy melyikőjük hogyan gondolkodik erről a kérdésről… Az Ikrek egyszerűen nem tud miről beszélgetni a teljesen átláthatatlan és komor Skorpióval, míg a Skorpió túlságosan felületesnek és optimistának tartja az Ikreket ahhoz, hogy hosszú távon is komolyan vegye.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top