nlc.hu
Horoszkóp

Tanácsok az egyes csillagjegyeknek

Heti csillagjegy horoszkóp 2022. október 10-16. – Türelmesen, békésen!

A türelmes kommunikáció visz előre. Szűrjük ki a zavaró információkat és törődjünk az igazán fontos dolgokkal.

Vajon mi mindent sugall a heti csillagjegy horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

A szavak erejével is tudsz hatni arra, hogy jó irányba menjenek a dolgaid, csak meg kell találni hozzá az alkalomhoz legjobban illőket. Ha valaki provokálni akar, ne vedd fel a kesztyűt, tudod, okos enged… Készülj fel, hogy ha módosítod az irányodat, akkor szükségszerűen lelassulsz egy kicsit. Nem kell büszkén egyedül megoldanod mindent, közel lehet a segítség, csak kérned kell.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Vizsgáld meg, mi tenne jót az egészségednek. Legjobb, ha a megelőzésre koncentrálsz. A fogyó Hold ereje támogat, ha belevágnál egy tisztítókúrába vagy fogyókúrába. Lehet, hogy elég lenne a mozgást jobban beillesztened a napi rutinodba. Fedezz fel új mozgásformákat, hátha rátalálsz a számodra ideális edzésre. A munkában érdemes lehet kipróbálni tudásodat egy kihívást jelentő feladatban vagy akár új pozícióban – csak a kezdet a nehéz.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Ha úgy érzed, hogy valahol elvesztegetted az idődet vagy energiáidat, most lehetőséged lehet bepótolni ezt. Légy előrelátó, jobb megelőzni a bajt, akár magadról, akár családodról vagy közeli barátaidról van szó. Mivel mestere vagy a kommunikációnak, észreveheted, ha zűrzavaros területre tévedtek és még időben jó irányba tudod vezetni a beszélgetés fonalát. Erőfeszítéseid célba juttatnak, de valószínűleg nem azonnal, türelemmel ki kell várni.

Két lány néz az égre

Békés pillanat (fotó: Unsplash)

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Az indián nyár jó lehetőségeket tartogathat, hogy építsd és főleg mélyítsd kapcsolataidat, legyen szó a családról, barátaidról, de akár kollégáidról is. Szervezz bulit vagy négyszemközti találkát, ezzel teret adva a beszélgetésnek, a lelki kapcsolódásnak. Ha szorongsz valami miatt, igyekezz racionálisan látni a helyzetet, megmaradni a realitás talaján – így kiderülhet, hogy nem is olyan drámai a helyzet.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Társadalmi életed felpezsdülhet. Azzal, hogy a középpontban vagy, remek lehetőséged adódhat, hogy ráláss az egészre és összekötő szerepet vállalj a feszültebb helyzetekben. Nem neked kell döntést hoznod, ha másokról van szó, finoman, a háttérből is lehet segíteni. Válaszd a békés megoldást és légy türelmes a többiekkel. Szórakoztató vagy, így csupán a jókedv megteremtésével is sokat tehetsz a társaság általános hangulatáért.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Kiegyensúlyozott időszak jöhet, ha szokásos szervezettségedre támaszkodsz. A változásokat fogadd türelemmel, nézd meg, hogyan tudod legjobban beépíteni jól bevált napirendedbe. A rád ömlő információkból a rád jellemző módszerességgel szűrd ki a zavaró információkat, és összpontosíts az igazán fontos dolgokra. Lehet, hogy ez lelassít kicsit, de legalább a célt nem téveszted szem elől.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Remek ötleteid születhetnek, ezeket alapul véve hasíthatsz előre célod felé. Használd kimeríthetetlen kommunikációs tárházadat, egyeztess az érintettekkel, nehogy egy félreértés lelassítson. A szívedből szólj, ez lelkesíti a többieket is. A nagy rohanásban azonban legyen megállás is, a héten adj időt magadnak olyasmire, ami nem kötelező, nem nyűg számodra, hanem igazán kikapcsol és feltölt.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Türelmes és mély munkával feloldhatsz néhány gócpontot pszichéd világában. Őszintén tekints rá, hogy mi az, amit esetleg elfojtottál, aminek feldolgozására nem szántál elég időt. Hosszú távon megéri figyelmet fordítani rá, hogy türelmesen kibogozd a szálakat és rendezd ezzel kapcsolatos gondolataidat és érzéseidet. Nem kell csak tétlenül agyalnod, segít, ha valamilyen kreatív tevékenységbe veted bele magad.

Gyöngyfűzés

A gyöngyök útján (fotó. Unsplash)

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Eddigi tapasztalataid alapján türelmesen haladj előre. Szükséges lehet módosítás, akár az embereket, akár az eszközöket tekintve. Össze kell hangolnod a folyamatokat, rálátva arra, hogy hogyan haladsz nap mint nap és nem feledve az általad kitűzött célt. Menj biztosra, szánj időt a tervezéstől kezdve a tesztelésig mindenre – ehhez jó sok türelem kell, de hosszú távon megéri, mert csökkented a hibák és a bukás lehetőségét is.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ha egy kapcsolat, egy munkafolyamat elakadt valahol az elmúlt időszakban, vedd fel újra a fonalat, teremts lehetőséget az újrakezdésre, másodszor sikerrel járhatsz. Ha valamiben nehéz döntést hoznod, tedd félre a többi feladatodat, összpontosíts csak a kérdéses dologra, és mérlegelj minden lehetőséget, ami csak felötlik benned. Érdemes gondolatkísérletet folytatni, amikor végigviszed a lehetséges irányokat és hogy azok hová vezetnek – így ki tudod választani a legideálisabbat.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Támaszkodj kimeríthetetlen humorérzékedre, ami minden nehézségen segít átlendülni. Különösen nyitott lehetsz friss inspirációra, kalandvágyad új területekre vezethet. Ez nem azt jelenti, hogy mindent hátrahagyva rohanj előre. A meglévő kapcsolataidra és dolgaidra is kéne figyelmet szánni. Különösen igaz ez az olyan viszonyokra, ahol hibádzik valami, ott ki kéne töltened a hiányt és mélyebb vizekre evezni.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Intuíciód segít, hogy feltárd mások mozgatórugóit, hogy ráhangolódj érzelmi rezgéseikre. Türelemmel haladj előre, időt adva magadnak és a másiknak is. Ne ess kétségbe, ha egy családi konfliktusba keveredsz – bár ki akartál maradni belőle – hasznát veheted békítő szerepednek azzal, hogy elfogulatlanul nézel rá az egészre. Döntőbírónak nem kell lenned, pusztán figyelmed és érzelmi támogatásod is sokat jelenthet az érintett feleknek.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek és a változás Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top