nlc.hu
Horoszkóp
Ezeket a csillagjegyeket nem érdeklik a szabályok

Ezeket a csillagjegyeket nem érdeklik a szabályok

Saját szabályokat alkotnak az életükben.

Nyilas

A Nyilas időnként bajba is sodorja magát csupán azért, hogy bizonyíthassa, ő bármit megtehet. Minden szabályt és előírást gyűlöl, szándékosan a fűre lép, ha az szerepel a táblán, hogy tilos. Felrúgja ugyan a szabályokat, de valójában ő az igazság, a jog, az erkölcs védelmezője is, ezért inkább csak feszegeti a határokat, ahol teheti. Felelősséget sem vállal, ha nem muszáj, ezért a nagyobb balhékat mindig kerüli. Vidám, optimista, nyitott és nagyon szórakoztató csillagjegy, valójában a hecc kedvéért keresi a kalandokat.

Szabályok és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Vízöntő

A Vízöntő mindenféle előírást, szabályt és korlátozást gyűlöl. Öntörvényű típus, aki szívesen feszegeti a saját és mások határait. Amíg szabadon jöhet-mehet, teheti a dolgát, a tőle telhető legtöbbet és legjobbat adja, de amint szabályokba ütközik, akadályként éli meg, amit azonnal le kell győznie. Amivel nem ért egyet, senki kedvéért sem teszi meg. Megrántja a vállát, és a saját szabályait, elveit követi. Különc viselkedéséért mégsem lehet elítélni, mert újszerű látásmódjával egyszerűen ledönt minden idejétmúlt dolgot. Ezzel pedig nagyon jót tesz a világnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top