nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a jövő hét

Erre a 3 csillagjegyre fantasztikus hét vár

Ezeknek a csillagjegyeknek különleges meglepetéseket jeleznek a bolygók.

Rák

Az elmúlt időszakban sokat tesztelt téged az élet. El kellett döntened, hogy miben hiszel szívből, s mi az, amit inkább csak magadra erőltetsz. S amikor minderre rájöttél, és persze változtatsz is a hozzáállásodon, valósággal kinyílik a világ előtted. Új időszámítás kezdődik az életedben. Ez a hét is már a hitedről, az elhatározásokról szól. Ismerd fel az erődet, az elszántságodat, és hogy valójában bármire képes vagy, amikor hiszel magadban. Egyszerűen csak nyisd meg magad az újnak, s engedd szabadjára a képességeidet!

Csillagjegyek és a jövő hét

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Skorpió

Azon gondolkozol, vajon mit gondolnak rólad a többiek? S szerinted nem érdemled meg a boldogságot? Kételkedsz magadban? Nos, akkor épp ideje a problémák gyökerét megkeresned, és feloldani magadban ezeket az önkorlátozó blokkokat. Ezen a héten lehetőséget kapsz, hogy visszanyerd az erődet, s újra önmagad lehess. Egyre jobb lesz a hangulatod, és végre a páncélodból is ki mersz bújni. Engedd el a félelmeket, hiszen épp ezek akadályoznak a valódi siker megélésében. Most semmi sem fontosabb, mint hogy kibontakoztasd a benned rejlő kreativitást. Nyisd meg a szívedet, a lelkedet. Épp ideje, hogy ismét mosolyogj, és felfedezd az élet szépségeit.

Halak

Mostantól nagyszerű dolgok várnak rád, áldásnak érezhetsz mindent, ami veled történik. Picit tekints magadba, és nézd meg, ki is vagy valójában. Mostantól ne akarj megfelelni senkinek és semminek, csak és kizárólag a szíved hangjára figyelj. Legyél igazán boldog, s magadnak tegyél szívességeket, ne csak a környezetednek. Ideje elfogadnod és nemcsak adni másoknak. Valódi változások kezdődnek az életedben. Szóval nyisd meg a lelkedet az új lehetőségeknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top