nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek megérdemelnek egy esélyt

Ezek a csillagjegyek megérdemelnek egy esélyt

Talán elsőre nem fog meg igazán a személyisége, de ha jobban megismered, rájössz, milyen csodás partnerre találhatsz benne.

Asztrológiai szempontból is megállja a helyét az „az ellentétek vonzzák egymást” mondás. Amikor felmerül, miért is jön ki egymással két ember, leggyakrabb a közös vonásokra, a közös értékekre és kedvtelésekre gondolunk.

Ikrek – Nyilas

Az Ikrek és a Nyilas tökéletes párost alkotnak, mert egyaránt értékelik a kíváncsiságot, az önállóságot és a szabadságot. Párkapcsolatukban az élet se nem unalmas, se nem korlátok közé szorított. A szexuális felfedezés és a kísérletezés terén is hasonlóan nyitottak, tehát nagyon is megvan a kémia e két csillagjegy között. Nem mellesleg folyamatosan inspirálják, erősítik egymást, ami nagyszerű alap a hosszú és boldog párkapcsolathoz.

Csillagjegyek, akik megérdemelnek egy esélyt

(Fotó: Getty Images/Ksenija Purpisa)

Rák – Bak

A Ráknak és a Baknak is stabilitásra van szüksége a párkapcsolatban, és egyikük sem szereti megbízhatatlan partnerre fecsérelni az idejét. A Rák esetében arról van szó, hogy szeretné megvédeni mély és gyengéd érzelmeit, míg a Bak esetében az számít nagy értéknek, amire komoly erőfeszítéseket fordít. Mindketten hosszútávú párkapcsolatra vágynak, és komolyan is veszik egymást. A másik személyében ezért is találnak olyan partnerre, aki valóban méltó a szeretetükre.

Oroszlán – Vízöntő

Az Oroszlán pontosan tudja, milyen erővel hat a környezetére, hiszen gyorsan és könnyen elvarázsol bárkit. A Vízöntő azonban lassabban halad előre a párkapcsolatban, amit egyrészt bosszantóan, másrészt vérpezsdítően él meg az Oroszlán. Amint túljutnak a kezdeti szakaszon, és a Vízöntő végül „behódol” az Oroszlánnak, belátják, mit is takar a mondás, mely szerint az ellentétek vonzzák egymást. Az Oroszlán melegszívűen áll a távolságtartóbb, intellektuálisabb Vízöntőhöz, mégis szenvedélyes párkapcsolatban találják magukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top