nlc.hu
Horoszkóp

Ők a legveszélyesebb exek a horoszkóp szerint

Ők a legveszélyesebb exek a horoszkóp szerint

Akadnak közöttük, akik a válást követően többé hallani sem akarnak expárjukról, mások szívesen ápolgatják a kapcsolatot továbbra is, megint mások durván bosszút állnak.

Skorpió

A Skorpió az egyik legérzelmesebb csillagjegy valamennyi közül. Féktelen, szenvedélyes, és meglehetősen türelmetlen. Az is igaz, szerelméhez mindenkor hűséges, kitartó, és nagyon mélyen érez. Pontosan ezért viseli rendkívül rosszul a szakítást. A fájdalomba bizony szinte belepusztul. A válást követően igazi ellenséggé válik. Bármennyire is szerette a párját, képtelen többé pozitív érzésekkel gondolni rá. Csak a fájdalmat érzi, amit az neki okozott. Durva pletykákat híresztel az exéről csupán azért, hogy bántsa, hogy rossz hírét keltse, hogy neki se legyen jobb. Addig nem nyugszik, amíg nem bizonyosodik meg róla, hogy exe legalább úgy szenved, mint ő. A bosszú nála sosem marad el, szerethető természete ördögire fordul.

Legveszélyesebb exek

(Fotó: Getty Images(

Bak

A Bak, amikor szerelmes, a kapcsolatot véresen komolyan gondolja. Az is igaz, soha nem mondaná ki, hogy szeretlek, ennek ellenére az érzései nagyon mélyek és tartósak. Hűvös és visszafogott csillagjegy, a szakítás tényét pontosan ilyen hűvösen veszi tudomásul. Nem drámázik, nem rendez jelenetet, pedig valójában a történtek nagyon megviselik. Kívülről úgy tűnik, könnyedén túllép a kapcsolaton, aztán csak később mutatja ki, mennyire tombol belül. Ha nyilvános helyen összefut az exével, sosem áll le vele bájos és kedves csevegésre. Éppen ellenkezőleg, látványosan és igencsak ellenségesen viszonyul hozzá. Minden benne lévő dühét és feszültségét rázúdítja, olyasmit is kimond, amit talán később, higgadtan és józanul már szíve szerint visszaszívna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top