nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a pénzügyek

Ezek a csillagjegyek szerencsések a pénzügyekben

Ismersz olyan embert, aki bármihez nyúl, arannyá válik?

Szűz

Habár a Szüzeket nem a pénz motiválja, de a csillagjegy perfekcionizmusa mégis vonzza a jól fizető munkákat. Amikor részt vesznek egy projektben, kínosan ügyelnek arra, hogy az rendben menjen, és maradéktalanul elvégezzenek minden feladatot. Biztos lehetsz benne, hogy az a munka, amit egy Szűz csillagjegyű elvállal, tökéletes lesz – de minimum megközelíti azt.

Halak

A Halak sikere az alkalmazkodóképességében rejlik. Nagyon jól alkalmazkodnak a változásokhoz, a felgyorsult társadalmunk legnagyobb túlélői. Éppen ezért nagyon jók a hosszú távú projektekben, hiszen képesek megbirkózni azokkal a változásokkal, amikkel időközben szembetalálják magukat. Sőt, a változó környezet fel is tudják használni a siker érdekében. Mindig a cél lebeg a szemük előtt, ez a hozzáállás pedig sikeressé teszi őket.

Pénzügyek és a csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/C.J. Burton)

Fotó: Getty Images/C.J. Burton

Bika

A Bika csillagjegyű embereknek rendkívül fontos a kényelmes életmód, és a fényűzést sem vetik meg! De ne gondold, hogy egy süppedős fotelben, keresztbe tett lábbal várják, hogy a sült galamb a szájukba repüljön! Tisztában vannak azzal, hogy a kényelmes életért először meg kell dolgozni, így mindent meg is tesznek azért, hogy elérjék a céljukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top