nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a boldogság

Ezek a csillagjegyek nem találják a boldogságot

Találd meg az apró örömöket!

Az apró szépségek, pillanatnyi örömök vagy a folytonos stimuláció nem segít. Amíg nem teszed azt az egy dolgot rendbe, nem tudsz továbbindulni. Ha Mérleg, Skorpió vagy Nyilas vagy, segítünk letenni a kereszted.

Mérleg

A legfőbb gondod, hogy nem tudsz választani a szerelem és a munka között. Ez az állandó őrlődés csapódik le rajtad, és folyton mélabús vagy az aggodalomtól. Pedig ez a két dolog éltet: az emberek, akik fontosak neked és a karriered, amit imádsz. Próbálod hol egyiket, hol másikat az előtérbe helyezni, és időnként felszámolod valamelyiket, hogy a másiknak élhess. Ilyenkor az őrjítő üresség nem hagy nyugodni. Hát persze, mert mindkettő szükséges a boldogsághoz! Egyikről sem kell lemondanod, csak úgy alakítani, hogy tökéletes harmóniában legyenek. Mérleg vagy, képes vagy rá. Szerezd meg a boldogságodat!

Csillagjegyek és a boldogtalanság

Fotó: Getty Images

Skorpió

Állandóan jár a fejed, nem bírsz megnyugvásra lelni. Nem tudod megfékezni a gondolataidat, sem végigvinni az ötleteidet, és ettől az állandó belső hangzavartól szörnyen szenvedsz. Meg kell tanulnod lecsendesíteni a gondolataidat. Amint sikerül kiválasztani, meghatározni, hogy mire összpontosíts, elmúlik a káosz. Rendkívül szenvedélyes vagy, és ha megtalálod azt a néhány dolgot, amire figyelned kell, és amiben kiteljesedhetsz, a gondolataid sem lesznek többé kuszák. Találd meg önmagad, hogy ki szeretnél lenni, és indulj el az úton. Ha valaki, te képes vagy véghez vinni!

Nyilas

Szembe kell nézned a félelmeiddel. Amíg ezt nem teszed meg, nem lehetsz boldog. Sikerrel küzdesz le akadályokat, hiszen az életed egy kaland. De állandó mozgásban vagy, és ezek az akadályok nem tanítanak neked valójában fontos dolgokat. Legbelül ott lesznek a mélyre ásott, fel nem dolgozott élményeid, amik elől nem menekülhetsz. Amint elcsendesednek körülötted a dolgok, egyből érzed, hogy nincs minden rendben, és ismét hív a kaland. De amíg nem küzdöd le a saját démonaidat, nincs hova menekülni. Néz szembe velük, és miután győztél, szabad és gondtalan kalandok várnak rád.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top