A horoszkópod szerint ennek a 3 csillagjegynek ez az álmai hivatása

nlc | 2022. Október 28.
Minden csillagjegy rendelkezik bizonyos karakterrel, ami segít a mélyebb önismeretben.

Bak

Minden ambíciód arra irányul, hogy valami világmegváltó és őrületes hatású dolgot hozz létre a munkád során. Ez számodra leginkább akkor valósulhat meg, ha a tudomány területén dolgozol. Az orvosi technológia vagy a megújuló energiák területén is dobhatsz óriásit, te lehetsz a következő kutató, aki megmenti a világot egy szörnyű betegségtől. Biológia, fizika, kutatás – gondolkozz ilyen irányban, ha a jövődről van szó. A világnak szüksége van rád!

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Vízöntő

A szabadság sajnos nem egy állás, sajnos te is tudod. Ha így lenne, ovis korodtól erre készülnél. Egy biztos, téged nem lehet egy íróasztalhoz láncolni és a kockába passzírozni. Valami olyat kell találnod, ahol kiéled a szabadságvágyadat. Még akkor is, ha egy szervezetben dolgozol. Semmiképpen nem szokványos karrier lesz az, ami boldoggá tesz. Esetleg pilótaként repüld körbe a földet, de ha gitár volt a jeled az óvodában, egyértelmű, hogy a rocksztárok cseppet sem unalmas élete vár.

Halak

Valamilyen formában mindig szükséged lesz az önkifejezésre, erre pedig leginkább a művészetek széles tárháza a legalkalmasabb. Természetesen számodra, hiszen a fantáziád és kreativitásod szemmel láthatóan erre terel. Ha ismered már annyira magad, tudod, hogy miben vagy a legjobb. Képzőművészeti tevékenység, vagy a szépségipar is tökéletesen kielégítheti a művészi hajlamaidat. Képzeld el magad hajszobrászként, sminkesként, divattervezőként, esetleg festőként vagy fotósként. Próbáld ki kicsiben akár mindet, és fejezd ki magad! Művész vagy, ez kétségtelen.

Exit mobile version