nlc.hu
Horoszkóp

Hivatás és a csillagjegyek

A horoszkóp szerint ennek a 3 csillagjegynek ez álmai hivatása

Ezeknek a csillagjegyeknek a horoszkóp szerint ezekben a munkákban tudnak kiteljesedni.

Bak

Minden ambíciód arra irányul, hogy valami világmegváltó és őrületes hatású dolgot hozz létre a munkád során. Ez számodra leginkább akkor valósulhat meg, ha a tudomány területén dolgozol. Az orvosi technológia vagy a megújuló energiák területén is dobhatsz óriásit, te lehetsz a következő kutató, aki megmenti a világot egy szörnyű betegségtől. Biológia, fizika, kutatás – gondolkozz ilyen irányban, ha a jövődről van szó. A világnak szüksége van rád!

Csillagjegyek és álmaik munkája

Fotó: Getty Images/Tom Werner

Vízöntő

A szabadság sajnos nem egy állás, sajnos te is tudod. Ha így lenne, ovis korodtól erre készülnél. Egy biztos, téged nem lehet egy íróasztalhoz láncolni és a kockába passzírozni. Valami olyat kell találnod, ahol kiéled a szabadságvágyadat. Még akkor is, ha egy szervezetben dolgozol. Semmiképpen nem szokványos karrier lesz az, ami boldoggá tesz. Esetleg pilótaként repüld körbe a földet, de ha gitár volt a jeled az óvodában, egyértelmű, hogy a rocksztárok cseppet sem unalmas élete vár.

Halak

Valamilyen formában mindig szükséged lesz az önkifejezésre, erre pedig leginkább a művészetek széles tárháza a legalkalmasabb. Természetesen számodra, hiszen a fantáziád és kreativitásod szemmel láthatóan erre terel. Ha ismered már annyira magad, tudod, hogy miben vagy a legjobb. Képzőművészeti tevékenység, vagy a szépségipar is tökéletesen kielégítheti a művészi hajlamaidat. Képzeld el magad hajszobrászként, sminkesként, divattervezőként, esetleg festőként vagy fotósként. Próbáld ki kicsiben akár mindet, és fejezd ki magad! Művész vagy, ez kétségtelen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top