Horoszkóp

Ilyen munkáról álmodoztak kisgyerekként a csillagjegyek

Emlékszel még, mi szerettél volna lenni, amikor kisgyerek voltál? Vajon meg tudtad valósítani az akkori vágyadat? Nos, bármilyen hihetetlenül hangzik, de a horoszkópból még az is kiolvasható, mire vágytál a leginkább gyermekként.

Felnőttkorba lépve valahogy minden megváltozik. Furcsa, nem? Másképp értékeljük azokat a dolgokat, amelyekről kisgyerekként álmodoztunk. Emlékszel még, mit válaszoltál a kérdésre, hogy „Mi leszel, ha nagy leszel?” Bárhová is sodort azóta az élet, mégis érdemes visszagondolni, milyen gondolatok jártak akkoriban a fejedben. Megvalósultak az egykori álmok? Talán épp ez a horoszkóp késztet a változtatásra. Miért is ne valósíthatnád meg a gyermekkori vágyadat…

A Kos rendőr akart lenni

gyerekkori álom hivatás kos horoszkópLehet, Kos jegyűként előbb rendőr szerettél volna lenni, aztán inkább tűzoltó vagy bárki más a rendvédelmi szervnél, a lényeg, hogy felelősséget vállalhass másokért. A szíved mélyén valódi hős lakozik, aki bátorságával, elszántságával mély nyomot hagy a többiek emlékezetében.

A Bika hivatalos munkára vágyott

gyerekkori álom hivatás bika horoszkópBika jegyűként a kényelem és a szigorú napirend mindig is fontos volt számodra. Valld be, már kisgyerekként sem tudtál ellenállni a fényes, elegáns íróasztalnak, a színes post-it-tömböknek s minden olyan tárgynak, ami ellenállhatatlanul tetszetős. Akárhogyan is alakult az életed, a világ a szépségedért, a szépérzékedért emlékezik majd rád.

Az Ikrek újságíró akart lenni kisgyermekként

gyerekkori álom hivatás ikrek horoszkópIkrek jegyűként a szavak, a kommunikáció jelentik számodra az életet. Ha eddig nem vetted fontolóra, hogy a médiában dolgozz, vagy költőként keresd a kenyered, akkor valószínűsíthetően híres író szerettél volna lenni. Sziporkázó észjárásod, kíváncsi természeted miatt nagyon sokan fognak emlékezni rád.

foglalkozás munka hivatás gyerekkor csillagjegyek horoszkóp

Emlékszel még, mi akartál lenni kisgyerekként? (iStock)

A Rák orvos szeretett volna lenni

gyerekkori álom hivatás rák horoszkópA gondolat, hogy Rák jegyűként másokat gyógyíts, ne adj’ Isten, megmentsd valakinek az életét, mindig is megdobogtatta a szívedet. Sőt még az is megfordulhatott a fejedben, hogy szülészorvos legyél. Bárhogyan is alakult eddig az életed, oltalmazó és gondoskodó természeted miatt biztosan nagyon sok jó érzésekkel gondolnak rád.

Az Oroszlán sztár akart lenni már gyermekként is

gyerekkori álom hivatás oroszlán horoszkópOroszlán jegyűként uralkodó bolygód a Nap, ami azt jelenti, a napsütés, a reflektorfény jelenti az életedet. Gyerekkorod óra arról ábrándozol, hogy minden szempár feléd fordul, miközben a színpadon állsz. Az emberekben ragyogó előadásmódoddal, remek megjelenéseddel felejthetetlen emlékeket hagysz.

A Szűz gyerek vágya volt, hogy tanár lehessen

gyerekkori álom hivatás szűz horoszkópA gyakorlás eredménye a hibátlan eredmény, ez pedig a tökéletességhez vezet. Szűz jegyűként gyerekkorodban nagyon szerettél tanárosdit játszani, talán már akkor hasonló gondolatok pattantak ki az okos fejedből. Kétségtelenül rád azért emlékeznek nagyon sokan, mert bámulatos, ahogyan minden apró részletre képes vagy odafigyelni.

A Mérleg építész akart lenni

gyerekkori álom hivatás mérleg horoszkópMérleg jegyűként mindig is kreativitásodról voltál híres. Már egészen kis korodban elbűvölt a művészet, s az a gondolat, hogy valami magával ragadó dolgot hozz létre, több módon is inspirált. Az is biztos, te nagyon mély nyomokat hagysz a többiekben a segítőkészséged, a tökéletes ízlésed okán.

A Skorpió nyomozó akart lenni gyermekkorában

gyerekkori álom hivatás skorpió horoszkópSkorpió jegyűként, ha gyerekkorodban nem kedvelted különösebben Gógyi felügyelő történeteit, valószínűleg lelkesen nézted Mary-Kate & Ashley rejtélyes kalandjait. Mindig is lenyűgözött a gondolat, hogy titkokat, rejtélyeket oldasz meg, éppen ezért a többiek emlékezetében lendületességed és az eltökéltséged miatt hagysz mély nyomokat.

A Nyilas arra vágyott, hogy régész lehessen

gyerekkori álom hivatás nyilas horoszkópNyilas jegyűként szíved mélyén valódi felfedező vagy. Nem véletlen, hogy mindig is arról ábrándoztál, távoli országokba utazol, ahol mindent felfedezel, amit csak lehet. Egy szó, mint száz, kalandos természetedre biztosan nagyon sokan emlékeznek majd.

foglalkozás munka hivatás gyerekkor csillagjegyek horoszkóp

Vajon megvalósultak a gyerekkori álmok? (iStock)

A Bak igazi elnök akart lenni

gyerekkori álom hivatás bak horoszkópBak jegyűként talán már egészen kicsi korodban is a politikai karrierre vágytál. Becsvágyó, szorgalmas és eltökélt természeted mellett mindig is arról ábrándoztál, hogy mindenben te lehess a legjobb. Az is biztos, a legtöbb ember emlékezetében rekordszámú sikered miatt maradsz meg.

A Vízöntő gyerek vágya, hogy állatorvos lehessen

gyerekkori álom hivatás vízöntő horoszkópVízöntő jegyűként lázadó személyiséged és szókimondó természeted ellenére szíved mélyén mindig is ember- és nagy állatbarát voltál. Minduntalan örömmel töltött el az a gondolat, hogy egész napodat állatok között tölthesd. Talán már most is nagyon sokan gondolnak rád jó szívvel a lojalitásod, a kedvességed miatt.

A Halak gyerek arról álmodott, egyszer tengerbiológus lesz belőle

gyerekkori álom hivatás halak horoszkópHalak jegyűként imádod az óceánt. S miután szóba se jöhetett, hogy sellővé változz, kénytelen voltál beérni a tengerbiológus gondolatával, ami persze szintén elvarázsolt téged. Más lehetőséged ugyanis nem lenne, hogy órákat tölthess a víz alatt. Az emberek emlékezetében a szinte földöntúli viselkedésed és jószívűséged miatt maradsz meg.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top