nlc.hu
Horoszkóp

4 csillagjegynek megvan az életcélja

Ennek a 4 csillagjegynek megvan az életcélja

Minden csillagjegy rendelkezik bizonyos karakterrel, ami segít a mélyebb önismeretben. Ha pedig már tisztában vagy magaddal, könnyebben indulsz el a harmónia és a megfelelő hivatás felé. Mert az életben akkor leszel elégedett, ha a magánéleted és életcéljaid is a helyén vannak.

Bika

Stabil föld jegy vagy, aki olyan alapokat, olyan biztonságot képes megteremteni, mint senki más. Szereted, ha a körülötted az emberek biztonságban érzik magukat és bíznak benned. Úgy alakítod a dolgokat, hogy megkapja mindenki a szükséges gondoskodást. Ezt a képességedet mindenki elismeri, a biztonság megteremtése az életcélod.

Csillagjegyek és az életcél

(Fotó: Getty Images)

Szűz

Még egy föld jegyű, aki szereti, ha minden kerek! Analitikus elme vagy, akinek lételeme a megbízhatóság. Nem tűröd a hibákat, teszel is ellenük. A te valódi célod az, hogy minden rendben és békében működjön. Képes vagy mindent jobbá tenni, és nem csak a saját életedben.

Skorpió

A szenvedélyt hozod el mások életébe. Azt mutatod meg, hogyan lehet mindent száz százalékosan, a legnagyobb odaadással csinálni. Ösztönzöl, inspirálsz, és közben arra tanítod a körülötted élőket, hogy energiát befektetni soha nem veszteség. 

Nyilas

Szabad szellemű, örök kíváncsi felfedező vagy. Amit másoknak át kell adnod ebből, az az újdonság fontossága, a tanulás, a felfedezni vágyás fontossága. Soha nem lép előrébb a világ, ha a nagy felfedezők nem vágnak neki az ismeretlennek. A te célod ez, motiválni az újra, a fejlődésre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top