nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a hosszú hétvége

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon bejön ez a hosszú hétvége

Végre egy négynapos hosszú hétvége, ami a halloweent és a halottak napját is magában foglalja. Nézzük, kik azok a csillagjegyek, akik különösen élvezik ezeket a szabadnapokat

Ikrek

Az örökké pörgő Ikrek örül, hogy végre büntetlenül bulizhat, anélkül, hogy másnap pihenés nélkül ki kéne bírnia egy munkanapot. Egészen biztos, hogy már nagyon várja a halloween partit, ahová hivatalos, Élvezni fogja, hiszen rengeteg új emberrel megismerkedhet.

Csillagjegyek és a hosszú hétvége

(Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Rák

Bár a halottak napja nem éppen vidám ünnep mégis megvan a maga szépsége. A Rák pedig szereti megadni a módját az ünnepeknek, mert ilyenkor végre a családjával lehet meghitt körülmények között, ami kiemelten fontos a számára, úgyhogy ilyenkor nagyon boldog.

Skorpió

A Skorpió az a csillagjegy, aki a leginkább vonzódik az elmúláshoz, érdeklődik a halál iránt, mint misztérium, és szereti a sötét dolgokat, legyen szó akár magáról a színről, akár a hangulatról. Úgyhogy ő aztán igazán jól érzi magát ezalatt a négy nap alatt, nem véletlenül a Skorpió havára esnek ezek az ünnepek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top