nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagy fordulatra számíthatnak a jövő héten

Ezek a csillagjegyek nagy fordulatra számíthatnak a jövő héten

A következő csillagjegyeknél nagy változás várható a következő héten.

Szűz

A Szűz nagy eséllyel egy ideje rosszul érzi magát, mert nem érti, hogy miért történnek vele a dolgok, amiket veszteségként él meg. Most viszont rájön, hogy tévedett és nem fut többé olyan vonat után, ami nem az ő úti célja felé tart. Rátalál végre az útjára, és ezt érezni is fogja, ami hatalmas pozitív fordulat a számára.

Csillagjegyek és a jövő hét

(Fotó: Getty Images/Ksenija Purpisa)

Nyilas

A Nyilas próbál mindig pozitív maradni, de azért az ő életében is vannak jócskán hullámvölgyek. Rengeteg álma van, amiknek egy részéről a sok sikertelenség miatt már lemondott. Talán pont ez segített abban, hogy most hirtelen mégis valóra váljon valami nagy dolog, amire már régóta vágyik.

Vízöntő

A Vízöntő hajlamos a szőnyeg alá söpörni bizonyos problémákat, amiket megoldhatatlannak hisz, hogy ne zavarják őt. A rossz hír, hogy ezek a problémák most, akarata ellenére, előkerülnek. A jó hír viszont, hogy mégis megoldhatónak bizonyulnak, méghozzá viszonylag egyszerűen és ez hatalmas fordulatokat hoz a Vízöntő életébe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top