nlc.hu
Horoszkóp

Ezért szeretnek ki párjukból a csillagjegyek

Csillagjegyek, akiknél hamar felszáll a rózsaszín köd

Nem minden kapcsolat vége happy end!

Mérleg

A partik, a társasági élet egyik központi alakja, a Mérleg egyszerűen odavan a barátokért. A szerelem mámorában hajlamos romantikussá és álmodozóvá válni, ám ekkor is szüksége van a baráti beszélgetésekre is. Ha párja nem rajong a baráti köréért, vagy soha nem lehet elvonszolni szórakozni, a Mérleg kiszeret belőle, s inkább más partnert keres.

Vízöntő

Nem arról van szó, hogy a Vízöntő kiszeretne a párjából, inkább arról, hogy komoly nehézséget okoz neki, hogy egyáltalán megnyíljon neki érzelmileg. Független, a formalitásokra legyintő csillagjegy, akinek időbe telik, mire közel enged magához bárkit is, s nem könnyen hozza a párja tudomására, hogy mit is érez iránta.

Csillagjegyek és a szerelem elmúlása

Fotó: Getty Images/Peach_iStock

Oroszlán

Az Oroszlán imádja a reflektorfényt, a figyelmet. Bár szenvedélyes és odaadó típus, amikor igazán szerelmes, neki mégis olyan párra van szüksége, aki folyamatosan ünnepli és kényezteti. Ha nem érzi nap mint nap a párja feltétlen szeretetét és megbecsülését, kiszeret belőle, és inkább továbblép.

Halak

Az álmodozó Halak ösztönös és kreatív. Olyan társra vágyik, akivel közösen alkothat, s mindig számíthat rá. Ha nem érzi, hogy párja érzelmileg mellette áll és támogatja őt, akkor nagy valószínűséggel a párkapcsolat lezárása mellett fog dönteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top