nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és az ölelés

Ezek a csillagjegyek élnek-halnak az ölelésért

A következő három csillagjegyet nem kell kétszer kérni, hogy megöleljen.

Bika

A Bika számára semmi sem fejezi ki jobban a szeretetet, mint a testi megnyilvánulások és gesztusok, ezért ha lehetséges sorrendet felállítani, nála biztosan az ölelés áll az első helyen. Mivel uralkodó bolygója a Vénusz, ezért hihetetlenül meleg szívű és szeretetteljes csillagjegy, különösen azzal, akivel mélyen törődik. Ha róla van szó, biztos nem kell semmilyen ürügyet találnod, hogy megöleljen.

Ölelés és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Dimitri Otis

Oroszlán

Bár az Oroszlán ismert erős énközpontúságáról, és kifejezetten igényli, hogy a többiek rá figyeljenek, mégis rendkívül nagylelkű, árad belőle a szeretet, és nagyon hűséges csillagjegy. Mindent megtesz érted, és csöppet sem zavarja, ha ezt mások is látják. Nagyon szeret hozzád bújni, mert éreznie kell, hogy szereted, és hogy ő is nagyon szeret téged, az ölelkezés pedig a legjobb bizonyíték erre.

Mérleg

Míg a Mérleg az egyik legtársaságkedvelőbb típus a csillagjegyek között, de párjával legalább ennyire gyengéd és szerető típus is. A Bikához hasonlóan az ő uralkodó bolygója is a Vénusz, nem véletlenül annyira romantikus a szíve mélyén. Ha látja benned, hogy őszintén érdekled őt, nagyon gondoskodó és figyelmes párra találhatsz benne. Szeretetét ő is az öleléssel fejezi ki. Ha lehet, minél gyakrabban…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top