nlc.hu
Horoszkóp

A legnőiesebb illetve a legférfiasabb csillagjegyek

Ismerd meg a legnőiesebb illetve a legférfiasabb csillagjegyet!

Nézzük, kik ők.

A 12 csillagjegy 12 archetípust jelöl, ezek közül van, amelyik semlegesebb és van, amelyik nőiesebb illetve férfiasabb energiát képvisel.

A Rák

A Rák uralkodó planétája a Hold, amihez az érzékenység, befogadás, az érzelmek, az intuíció kapcsolódnak. Ezek női princípiumok.

Mi a helyzet a Rák jegyű férfiakkal? Egyáltalán nem válnak nőiessé ezekkel a tulajdonságokkal, viszont az érzékenységük miatt könnyen sérülnek. Ilyenkor pedig használják a Rák védekező mechanizmusát, azaz a páncél, elvonulnak, elszigetelődnek, hogy védjék magukat a csalódástól és a bántástól. Nekik az önismeret és az emberismeret segíthet rengeteget, hogy észrevegyék, nem biztos, hogy bántás, amit ők annak élnek meg, és fel tudják mérni, ki az, akiben valóban megbízhatnak érzelmileg.

Nőies és férfia csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat)

A Kos

A Kos, aminek uralkodó bolygója a Mars, a tetterőt, a kirobbanó cselekvő energiát testesíti meg, mindez alapvetően férfi princípium.

Akkor mi a helyzet a Kos jegyű hölgyekkel? Előfordulhat, hogy a habitusuk miatt nehezebb megélniük a nőiségüket, vagy beleállniuk a klasszikus női szerepekbe (amire egyébként nem is minden esetben van szükség). Sokat segíthet számukra, ha megtalálják azt a tevékenységet, akár a munkában, akár a sportban (például küzdősportok), amiben ki tudják élni a Kos jegy erős energiáit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top