nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a jövő hét

Ezeknek a csillagjegyeknek meglepetéseket hoz a jövő hét

Nézzük, melyik 3 csillagjegyről van szó.

Bika

A Bika makacs, ezért nem könnyen lát rá megváltoztatandó dolgokra és még nehezebben változtat rajtuk. Ezen a héten azonban varázsütésre rájön, hogy van néhány olyan elve, amihez teljesen feleslegesen ragaszkodik, mert csak akadályozzák a boldogságát. A felismerés annyira meglepetésszerűen éri, hogy azonnal aktiválja magát és ezúttal rögtön változtat, aminek pozitív hozadéka lesz.

Csillagjegyek és a jövő hét

(Fotó: Getty Images/Thanumporn Thongkongkaew)

Ikrek

Az Ikrek nem éppen a legkitartóbb típus, ha valami nem megy, nem sokáig próbálkozik, inkább továbbáll. De vannak olyan nehézségek és konfliktusok, amiket nem tud maga mögött hagyni, egyszerűen utánamennek és felütik a fejüket mindenhol ahol jár. Az Ikreknek pedig a héten annyira elege lesz ebből, hogy egy pillanatra megáll ás szembenéz velük, így pedig esélyt kap arra is, hogy megoldja őket, ami igazán kellemes meglepetés a számára.

Nyilas

A Nyilasnak olyan kapcsolatai élednek újjá a héten, amik nagyon fontosak voltak a számára, de már régen megszakadtak, azt hitte végleg. Ráadásul nem a felmelegített káposzta esetéről van szó, ezek a visszatérő kapcsolatok új energiákat hoznak. Lehet szó barátságokról, de arról is, hogy egy olyan szerelem teljesedhet be mégis, amiről a Nyilas már lemondott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top