nlc.hu
Horoszkóp

Cinikus csillagjegyek

Rém cinikus ez a 3 csillagjegy

Bármiben képesek meglátni a negatívumot és ezt meglehetősen szúrós módon kifejezésre is juttatni.

Szűz

A Szüzek cinizmusa elsősorban saját magukra irányul és ezt vetítik ki aztán másokra. Képtelenek elfogadni a dicséretet és ha valaki bókolni próbál nekik, inkább meg sem hallják, kinevetik, vagy egyenesen degradálják, ami igen kínos helyzeteket szülhet minden érintett számára. Mindez abból táplálkozik, hogy a jegy szülöttei egyenesen rettegnek a manipulációtól és a dicséretet is a manipuláció eszközének tekintik.

Cinikus csillagjegy

Fotó: Getty Images/Francesco Carta fotografo

Skorpió

A Skorpiók abból indulnak ki, hogy az emberek a legtöbbször vagy ostobaságokat mondanak, vagy pedig hazudnak, esetleg egyszerre a kettőt. Abból adódóan szinte senkit sem képesek komolyan venni, a bizalmukba fogadni pedig még kevésbé. A cinizmus esetükben egyfajta túlzásba vitt védekezési mechanizmus. 

Bika

A Bikák cinizmusát a megjátszás és a felszínesség piszkálja fel. Személyiségüknél fogva keresik és igénylik a valódi, őszinte dolgokat. Ösztönösen átlátnak a talmi csillogáson, ha pedig átverve érzik magukat, azt bizony nem hagyják szó nélkül: ilyenkor maró cinizmussal lendülnek a szó szoros értelmében véve támadásba. És bár sokszor nem úgy tűnik, valójában ezt jobbító szándékkal teszik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top