nlc.hu
Horoszkóp

Született vezető csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek született vezetők

Számukra természetes, hogy felelősséggel tartoznak a többiekért, vállalják a döntést, és a feladatokat is könnyedén kiosztják.

Mérleg

A Mérleg precíz, rendszerető csillagjegy, nem mellesleg kiváló a szervezőképessége és bámulatosan diplomatikus. A beosztottjai között is népszerű, hiszen igazságos, és ő valóban mindenkinek a javát akarja. Igaz, ő nem tartozik a leghatározottabb vezetők közé, ugyanakkor mindig világos, lényegre törő és következetes elvárásokat állít fel a kollégáival szemben.

Született vezető csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Tom Werner

Skorpió

A Skorpió igazi munkamániás csillagjegy. Hajszolja a sikert, az elismerést, ezért addig küzd, amíg felső pozícióba nem kerül. Szerencsére ezzel senki nem jár rosszul, mert ő a vezetésben, a csapata irányításában is megtalálja a leghatékonyabb módszereket. Kitartó, megbízható, ugyanakkor kellő érzékenységet és empátiát is mutató főnök.

Oroszlán

Az Oroszlánnak valójában nincs más választása, mint hogy vezető legyen – alkalmazottként ugyanis jó eséllyel kibírhatatlan. Nem tudja elviselni, hogy mások irányítsák, sokkal testhezállóbb feladat számára, ha az ő kezében van a gyeplő. Főnökként viszont a pozitív tulajdonságait domborítja ki: magabiztos, határozott, bátor, büszke és persze nagyon szerethető típus.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top