nlc.hu
Horoszkóp

Bolodgtalan párkapcsolat

A horoszkóp szerint ezek az intő jelek, ha a párod boldogtalan melletted

Nem mindig tűnik fel, hogy párod boldogtalan a kapcsolatban. Ezekből a jelekből ugyanakkor könnyedén felismerheted.

Kos

Amikor a Kos boldogtalan, folyamatosan kizár az életéből, annak ellenére, hogy semmilyen vita, nézeteltérés nincs közöttetek. Ő ugyanis nem kertel, tisztában van az érzelmeivel, így ha netán azon tűnődnél, valami gond lehet-e a kapcsolatban, vagy csak te látsz rémeket, hidd el, Kos párod boldogtalan, és bizony valami tényleg nem stimmel.

Bika

A boldogtalan Bika különböző feladatokat talál ki magának, s abba menekül a problémák elől. Lehet, átrendezi a lakást, kicseréli a függönyöket, a kárpitokat, vagy elkészíti a szakácskönyv összes receptjét. Lehet, fizikailag jelen vannak a kapcsolatban, ám a valóságban aligha. A párkapcsolat helyett minden másra összpontosít, így próbálja elfeledtetni a boldogtalanságát.

Ikrek

Az Ikrek azzal próbálja elterelni figyelmét boldogtalanságáról, hogy mindenre különleges hangsúlyt helyez, kivéve arra, ahol a probléma van, vagyis a párkapcsolatára. Begyűjti a napi munkát, amiket nem csekély erőfeszítéssel végez el, vagy minden ok nélkül elsírja magát, dühét ártatlan embereken vezeti le, csupán azért, mert nem tudja kezelni a jelenlegi helyzetét.

Csillagjegyek és boldogtalanság

Fotó: Getty Images/Carol Yepes

Rák

A Rák remekül kimutatja érzelmeit, ám amikor boldogtalan, épp az ellenkezőjét csinálja: csöndesen, magányosan szenved. Sajnálatos módon, amikor magába fojtja bánatát, a helyzet egyre drámaibbá válik, s a végeredmény teljes összeomlás lesz. Ő az, akinek nagyon is fontos lenne, hogy elmondhassa a bánatát. Kérdezd meg, miben segíthetnél neki.

Oroszlán

A boldogtalan Oroszlán másnál keres vigaszt a bánatára. Szó sincs arról, hogy megcsalna téged, ám ha úgy látja, hogy kiszemeltje viszonozza az érdeklődését, valószínűleg gyorsan továbbáll, s új párkapcsolatba kezd. Ebben az állapotában nem ritka, hogy agresszívebbé és elutasítóvá válik. Szóval, ha boldogtalannak látod őt, és fontos  még a kapcsolat, lépj mielőbb a tettek mezejére.

Szűz

A Szűz különböző időtöltéseknek kezd el hódolni, elkezdi lefoglalni magát, amikor boldogtalan a kapcsolatában. Rendkívüli módon vonzza a természet, ám egyúttal meglehetősen paranoiás is. Lehet, nyugodtnak tűnik kívülről, ám ha szokatlanul mély érdeklődést mutat valami iránt, ami korábban nem különösebben foglalkoztatta, az nála azt jelenti, valami nagyon nem működik a kapcsolatban.

Mérleg

Ha a Mérleg boldogtalan párkapcsolatban találja magát, fenekestül fordul fel az élete. Nehézségei támadnak a munkájában, összetűzésbe kerül a szerelmével, s akár még egészségügyi problémái is akadnak. Alapjában véve nem szereti a konfliktusokat, s mindent megtesz, hogy elkerülje a vitákat, még azon az áron is, ha rámegy az egészsége a boldogtalanságra.

Skorpió

A Skorpiót megszállja a féltékenység, nagy jeleneteket rendez, állandóan összetűzésbe kevered a párjával. Mindezt annak reményében teszi, hátha rálel valamilyen bizonyítékára párja hűtlenségének, amivel okot is talál, hogy kilépjen a párkapcsolatból. A Skorpió a leghevesebb csillagjegy, s ha boldogtalan, kapcsolatának meg vannak számlálva a napjai.

Nyilas

A Nyilas passzív-agresszívvé válik, amikor boldogtalan, ilyenkor minden előzmény nélkül erős érzelmi kitöréseket produkál. A felszínen megtartja a korábbi könnyed, humoros viselkedését, ám legbelül akár egy kitörni készülő vulkánra lehetne őt hasonlítani. S amikor kitör, hidd el, egyáltalán nem szeretnél a közelében lenni.

Bak 

Ha a Bak nem érzi jól magát a párkapcsolatban, mindent elkezd tüzetesen megvizsgálni. Az összes apróságot nagyító alá teszi, hiszen az olyan érzelmektől, mint például a boldogtalanság, kényelmetlenül érzi magát. Ha úgy érzi, kontroll alatt tarthat mindent, beleértve a saját érzéseit is, akkor ezzel számára el van intézve a probléma.

Vízöntő

A boldogtalan Vízöntő napirendre teszi a hosszú ideje halogatott dolgait. Így hirtelen ötlettől vezérelve olyan utazásra fizet be, amelyre már évek óta vágyott, vagy netalán beiratkozik egy több hónapja kinézett főzőtanfolyamra, de nála az is lehetséges, hogy végre elkezdi a futóedzéseket. Az ilyen hirtelen változás nála a boldogtalanság biztos jele.

Halak

Az önzetlen Halak hirtelen és váratlanul önzővé válik, kimondottan egoista lesz a boldogtalan párkapcsolatban. Miután lélekben már kivonta magát a kapcsolatból, ezért úgy gondolja, mindent nyugodtan megtehet, amihez kedvet érez. Lehet, még kimondja, hogy szeretlek, ám képzeletben már túllépett azon, hogy az életét hosszútávon veled képzelje el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top