nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a társ

Ezek a csillagjegyek nehezen találnak rá a társukra

Vannak, akik gyorsan szerelembe esnek, míg másoknak nehezített terepen kell boldogulnia a szerelmi ügyekben.

A következő csillagjegyeknek nincs könnyű dolguk.

Oroszlán

Az Oroszlánt többek között a népszerűség élteti, és nem is panaszkodhat: bőven van lehetősége új emberekkel ismerkedni, hiszen élénk társasági életet él. De amikor életük szerelmének megtalálásáról van szó, nehéz dolguk van, mégpedig azért, mert rendszerint felsőbbrendűbbnek tartják magukat másoknál, és keveseknél érzik azt, hogy megérdemelnék egy Oroszlán figyelmét, szeretetét.

Csillagjegyek, akik nehezen találnak rá a lelkitársukra

Fotó: Getty Images/Gary John Norman

Skorpió

Habár a Skorpió meg van róla győződve, hogy az őszinteség az egyik fő erénye, a gyakorlatban az a helyzet, hogy nem „ami a szívemen, a számon” típus. Az érzelmeit sem tudja olyan jól kifejezni, mint szeretné, ami pedig megnehezíti, hogy mély kapcsolatot teremtsen valakivel. A Skorpió visszafogott és csendes természete miatt könnyen elveszítheti azt, akiért valójában rajong.

Nyilas

A szórakoztató Nyilas cseppet sem hétköznapi személyiség. Megvan a saját elképzelése az életről, és nem szereti sem a korlátokat, sem azt, ha valaki számonkéri. Egy tartós kapcsolatban nehezen vállalhat felelősséget egészen addig, amíg fel nem oldja magában azt az ellentétet, ami a hitrendszerét uralja, miszerint a párkapcsolat béklyókkal jár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top