nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiknek kemény hetük lesz

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon kemény lesz ez a hét

Ha te is a következő csillagjegyek közé tartozol, vagy az aszcendensed áll valamelyikben, a heti horoszkóp szerint ezen a héten nem lesz könnyű dolgod.

Bika

A héten úgy érezheted, hogy képtelen vagy nyugodt maradni, könnyen elveszíted a türelmedet, felcsattansz az apróságokon is. Az sem tesz majd boldoggá, hogy szinte szétszakadsz, hogy megfelelj a kihívásoknak. Nem tehetsz mást, minthogy a sarkadra állsz, és előveszed a határozottságodat. Mozogj minél többet, mert ez is segít levezetni a feszültséget. Szükséged lesz a higgadtságodra! 

Nehéz hét elé néző csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Olena Ruban

Mérleg

Könnyen lehet, az emlékek könnyet csalnak a szemedbe. Ne akard visszafojtani az érzelmeket, sírj minél többet, hiszen a sírás megtisztítja a lelkedet. Engedd meg az érzéseket magadnak! Még akkor is, ha nem érzed magad most jól, tudnod kell, hogy akkor léphetsz túl a múlton, a fájdalmon, ha szembenézel mindennel… Hidd el, megéri!  

Vízöntő

Amellett, hogy szép és örömteli pillanatokat is megélhetsz, könnyen lehet, hogy áldozatokat is hoznod kell. Arra is rájössz, hogy sok mindent el kell engedned a továbblépéshez, az újrakezdéshez. Ne lepődj meg, ha nem érzel kedvet a társasághoz, hanem inkább magadba mélyedve próbálod megérteni a veled történő eseményeket. Tudnod kell, hogy minél lejjebb kerülsz a lelkedben, annál magasabbra szárnyalhatsz. S ez előbb megtörténik, mint sejted… 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top