nlc.hu
Horoszkóp

Féltékeny csillagjegyek

Így kezeld ezeket az extraféltékeny csillagjegyeket

A féltékenységgel foglalkozni kell. Ha nem egyszeri alkalom, amit a kapcsolat aktuális állapota hoz ki valamelyik félből, hanem egy állandóan ott lebegő érzés, akkor megmérgezheti azt.

Szűz

Borzasztóan zavarja ez az érzés, hiszen mindent tökéletesen szeretne csinálni. A párkapcsolatában is, ezért inkább próbálja figyelmen kívül hagyni. Amikor szóba jön, kerüli a témát, és titkolja a féltékenységét. Ha észreveszed ezt, várj egy kicsit. Először szereti magában rendezni a gondolatait, hogyan hozakodjon elő velük. De ne hagyd, hogy teljesen magába fojtsa, mert akkor magába fordul, emészti magát, és elindul a kapcsolat a lejtőn. Bírd szóra, és szeretgesd: ilyenkor arra van szüksége, hogy érezze: csakis ő van neked.

Csillagjegyek és a féltékenység

(Fotó: Getty Images/LightFieldStudios)

Mérleg

Nagyon féltékeny, és azt hiszi, te vagy a hibás, amiért tetszel másoknak is. Meg van győződve róla, ha kimutatja az érzéseit, majd abbahagyod, és egyedül rá koncentrálsz. Nem komolytalan személy, de ezzel az érzéssel nem tud mit kezdeni, és teljesen gyerekesen viselkedik. Nem szakíthatod meg másokkal a kapcsolataidat, ezt kell megértetned vele. Szereted őt, de ettől még lehetnek hímnemű bizalmasaid. Ha nem birkózik meg ezzel, flörtölni kezd, és talán átlép egy határt. Ha fontos vagy neki, fejlődnie kell bizalom terén.

Bak

Állítása szerint soha nem volt féltékeny, szerinte ilyen érzés nem létezik. Bármennyire uralja az érzéseit, a féltékenységtől omladozni kezd a sziklaszilárd jelleme. Bizalmatlanná válik, és egyre többet kérdezget, merre jársz, mit csinálsz. Kevesebbet foglalkozik veled, hanyagolja a kapcsolatotokat. Valahol mélyen nem bízik magában, ebben támogasd. Ha igazán fontos neked, most egy kicsit te vidd a hátadon a szerelmeteket. Szervezz programot, romantikus otthoni vacsorát. Ha feloldódott, beszélj vele, és mondd el neki: mennyire hiányzik az az ember, aki a féltékenység előtt volt veled.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top