nlc.hu
Horoszkóp

Ilyen változást hoz a következő év a párkapcsolatokban

Ilyen változást hoz a következő év a párkapcsolatokban

Vess egy pillantást a csillagjegyedre, és megtudhatod, hogyan alakul a párkapcsolatod jövőre!

Kos

Kos jegyűként a menni vagy maradni kérdésre kell választ adnod magadnak. A februári telihold a romantikus oldaladat világítja be, míg április táján lényeges döntést kell meghoznod: kész vagy rá, hogy megtegyétek együtt a következő lépést, vagy kilépsz a párkapcsolatból?

Bika

Romantikában nem lesz hiány 2023-ban… Június végén esélyed nyílik, hogy összefuss egy korábbi szerelmeddel, aki valójában a lelki társad volt. Második esélyt szeretne kapni, és rajtad múlik, helyet kap-e ismét a szívedben.

2023-ban így alakul a párkapcsolatod

Fotó: Getty Images/Olena Ruban

Ikrek

Ikrek jegyűként a szerelmi életed aligha alakul unalmasan. Ha párkapcsolatban élsz, igyekszel feltérképezni, hosszú távra szól-e a kapcsolatod vagy sem. Megvilágosodást hozhat a június, amikor olyan felismerésekre jutsz, hogy el tudod dönteni, a kapcsolatodat érdemes komolyabb szintre emelni, vagy inkább a szakítás mellett döntesz.

Rák

Rák jegyűként 2023 az elmúlt évtized legmeghatározóbb időszakát hozhatja a szerelmi életedben. Az elmúlt évek kemény munkája beérik, ami jelentheti a tökéletes társ megtalálását, de ugyanígy eljegyzést, házasságot, illetve hosszú távú tervek szövögetését a pároddal. Szerelmi téren nagyszerű év áll előtted.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként szexi évnek nézel elébe, sok hálószobai kalanddal, ám a komoly párkapcsolat felbukkanásával egészen nyárig várnod kell. Élvezd az élet valódi szépségeit, amíg bírod energiával, hogy utána lehiggadva vesd bele magad egy stabil és igazán boldog párkapcsolatba.

Szűz

Szerelmi téren Szűz jegyűként te leszel a legszerencsésebb csillagjegy jövőre. A Szaturnusz bolygónak hála, komoly és tartós párkapcsolatban élhetsz. A szenvedélyt fenntartani ugyanakkor folyamatos feladatot igényel, de te ezt könnyen megoldod. Az év első fele romantikával teli lesz, a második félév a megnyugvást hozza, és egyúttal körvonalazódik benned, miként is érzel valójában, s kivel tudnád elképzelni a jövődet.

Mérleg

Mérleg jegyűként 2023 első fele izgalmas flörtöket, rövid, ám annál szenvedélyesebb kapcsolatokat hozhat magával, ám a valódi szerelem felbukkanásával az év második feléig kell várnod. Őszre elegendő tapasztalatot gyűjtesz, hogy eldöntsd: kész vagy-e továbblépni vagy sem. Az év utolsó hónapjaiban szerencsésen választasz párt, és ezúttal már nem hibázol.

Skorpió

Skorpió jegyűként izgalmas évnek nézel elébe. Ha párkapcsolatban élsz, készülj fel, hogy párod több függetlenségre és hóbortra vágyik. Ha szingli vagy, olyan partnereket vonzol magadhoz, akik lázadó vagy zseni hajlamúak. Felesleges harcolni az ár ellen, fogadd őket olyannak, amilyenek, hiszen szabad szellemiségük hozzájárul, hogy gyümölcsöző párkapcsolat bontakozzon ki köztetek.

Nyilas

Nyilas jegyűként 2023 nem sok változást ígér a párkapcsolatban, inkább olyan esztendőnek látszik, amikor átértékelheted az eddigi szerelmi életed. Az év második felében felülvizsgálod párkapcsolatodat, illetve – ha szingli vagy – megkísért a múltad, s talán visszafogadod az exedet.

Bak

Bak jegyűként eddigi életed legklasszabb időszaka vár rád. A Jupiter, az áldás és bőség bolygója az év zömében támogat téged, ami azt jelenti, hogy 2023 egyik legszerencsésebb csillagjegye te leszel. Így ha szerelemre vágysz, meg is kapod. Készen állsz rá, nyitott vagy, hogy észrevedd az adódó lehetőséget? Szenvedélyes, igaz szerelem érkezik az életedbe, ami hosszú távon is kitart.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként több csomót is ki kell gubóznod, ami aligha tölt majd el örömmel. Számos olyan dolog történik az életedben, amelyen érdemes lenne változtatnod. 2023 arról szól, hogy a régi, rossz szokásoktól megszabadulj, és ráeszmélj, miként képzeled el szerelmi életedet. Ami nem működött eddig, azt nem érdemes erőltetni. S bár ez sok szomorú pillanatot okoz, végső soron épp ez vezet el a valódi boldogsághoz is.

Halak

Halak jegyűként, ha eddig begubózva töltötted napjaidat a nagy Ő-re várva, akkor mostantól érdemes lenne nyitottabbá válnod. Ne hagyd veszni a lehetőségeket, ne ülj otthon a négy fal között, mozdulj ki, élvezd mindazt a szépséget, amit a világegyetem tár eléd. A 2023-as év nem arról szól, hogy csak ülj és várd, hogy a sült galamb a szádba repüljön. Az első lépést a boldogsághoz neked kell megtenned…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top