nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nehezen lépnek ki a rossz párkapcsolatból

Ezek a csillagjegyek nehezen lépnek ki a rossz párkapcsolatból

Ezek a csillagjegyek nem adják fel könnyen!

Mérleg

Tudja, hogy nem adják ingyen a boldogságot. Tisztában van vele, hogy a kezdeti rózsaszín köd elmúltával feltűnnek a különbözőségek köztetek, és egyre több súrlódás várható. Nem lepi meg, és dolgozni fog a kapcsolatért. Szeretne veled a legnagyobb egyensúlyban, harmóniában élni, és minden nap tesz érte. Türelmesen várja az eredményt, és nem fog eltűnni, ha ez nem következik be pillanatok alatt. Ha együttműködsz vele és értékeled, csodálatos kapcsolatban lesz részed.

Kitartó csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/Hinterhaus Productions)

Bika

Következetes, őszinte és megbízható társ. Csak akkor megy bele a kapcsolatba, ha biztos benned, de ekkor tudhatod: nem tántoríthatod el magad mellől hisztivel és drámával. Biztonságra törekszik, mindig tudni akarja, hányadán áll a kapcsolatotok. Mindent elmond, és mindent meg akar beszélni veled. Furcsa lehet ez, ha nem ilyen partnerhez szoktál, vagy nem ezt látod magad körül. Bízz meg benne, tanulj meg úgy kommunikálni, ahogy ő teszi. Kiegyensúlyozott, boldog életetek lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top