nlc.hu
Horoszkóp

Ez a három csillagjegy igazi véleményvezér

Ez a három csillagjegy igazi véleményvezér

Céltudatosak, büszkék, nem kételkednek magukban.

Bika

Kitűnő ízlése van, remekel a konyhában, és mindemellett remek üzletasszony. Ő az, aki imádja a luxust, de hajlandó is tenni érte. Mindenre maga teremti elő a pénzt, majd a jól megérdemelt jutalommal ünnepli magát. Van tartaléka, és szívesen megosztja másokkal is a fortélyait. Mindig csinos és ápolt, a lakása is csinos és rendezett. Ki ne akarna a bőrébe bújni?

Véleményvezér csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Boris Zhitkov

Oroszlán

Őszinte, erős és lehengerlő. Nem érheti olyan veszteség, vagy visszautasítás, ami után ne térne vissza még erősebben. Így születik belőle nyertes, még a legrosszabb időkben is. Magabiztossága hiúságnak tűnik néha, de minden oka megvan rá! Mindig tudja, mit akar, és nem fél kimondani. Stílusával magára vonzza a figyelmet, mindig tudja, mit hangsúlyozzon ki – külsejében és személyiségében. Vegyél példát róla: mindig talpra áll, és végül nyer.

Mérleg

A szépséget nehéz körülírni, nála is a lelkéből fakad. Olyan harmóniát, békét és szeretetet képes sugározni magából, ami minden ártó szándékot letör. Megjelenése finom, nőies, szinte istennői minőség. Kedves, figyelmes, mindig tudja, kinek mire van szüksége. Támogatja azokat, akik segítségre szorulnak, és sosem rest kiállni az igazságért. Természetesen ezt mindig visszakapja, így gyorsan, de nem tisztességtelenül halad a céljai felé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top