nlc.hu
Horoszkóp

Így hat a telihold a munkádra

Így hat a telihold a munkádra

Jövő hét csütörtökön telihold lesz, jobb, ha már most felkészülünk rá. Mutatjuk, mit hozhat a munka területén.

A Hold fázisait könnyen követhetjük, csak fel kell néznünk az égre. Újholdkor teljesen sötét van, egy új ciklus indul, majd elkezd nőni a Hold, ami a teliholddal tetőzik, ezután pedig fogyni kezd, tehát learathatjuk a munkánk gyümölcsét. Nézzük mindezt a munkára vonatkoztatva.

Telihold lesz vasárnap

(Fotó: Getty Images/Mengzhonghua Photography)

Tetőpont

A telihold tehát mindig egyfajta tetőpont, hogy ez pozitív, vagy negatív számunkra, az attól függ, hogy a növő hold idején hogyan tudtunk építkezni. Ha jól sikerült, akkor a telihold idején végre megérezhetjük a siker ízét, egyfajta csúcspont lehet, amikor minden még tökéletesebben sikerül. Ha viszont rossz periódusunk volt, pechsorozatot hozhat a telihold.

Stressz és konfliktusok

Hozzá kell tenni, hogy telihold idején erősek az energiák, mindenki érzékenyebb stresszesebb, az utcán a családban és természetesen a munkahelyen is. Így könnyen kialakulnak konfliktusok a munkatársak között.

Főszerepben a kommunikáció

Fontos azt is megnézni, hogy éppen milyen jegyben van a Hold telihold idején, 2022. december 8-án az Ikrekben lesz, ami többek között a kommunikáció csillagjegye, így ez a terület kerül előtérbe. Érdemes figyelni rá, hogy konfliktus alakulhat ki azzal kapcsolatban, hogy a mennyiséget vagy a minőséget részesítsük előnyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top