nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek mártírsága a párkapcsolatban

Csillagjegyek, akik mártírként szenvednek a párkapcsolatukban

Ezek az emberek nem a boldogságot keresik, hanem azt igyekeznek bebizonyítani, hogy nem létezik.

Bika

Nagy ellentmondásban van magával. Legbelül vágyik a szoros, bensőséges párkapcsolatra. a biztonság a lételeme, mégsem tudja mindig megvalósítani. Ugyanis amint komolyra fordul a dolog a választottjával, iszonyatosan berezel. Flegma lesz és lekezelő, majd lelép. Aztán őrlődik, hogy magányos. Kapcsolatban nagyon birtoklóvá válhat, szóval van mit dolgoznia magán.

Párkapcsolati magány

Fotó: Getty Images/loneliness

Oroszlán

Ő tökéletes, és a párkapcsolata is csak tökéletes lehet! Minden csodásan indul, aztán jönnek a mindennapok gondjai. Ha a párja már nem dicséri annyira, vagy viták, veszekedések tarkítják a kapcsolatot. Vele ez nem fordulhat elő! Egyre arrogánsabb a párjával, mindig beleköt valamiért. Végül kidobja őt, pedig amíg nem látja be, hogy dolgoznia kell egy kapcsolatért, mindig így lesz.

Ikrek

Csak látszólag olyan könnyed és gondtalan, igazából tele van szorongással. Amikor párkapcsolatban él, folyton győzködnie kell magát: elég jó a másiknak! Ez a bizonytalanság végül annyira eluralkodik rajta, hogy a végén már csak a kérdés marad: de mit szeret a párja őbenne? Így inkább ő szakít, nehogy vele szakítsanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top