nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik rettentő sokat beszélnek

Csillagjegyek, akik rettentő sokat beszélnek

Ugye te is ismersz olyan embereket, akiknek folyton van valami mondanivalójuk és nem is képesek magukban tartani, csak úgy ömlik belőlük a szó? Vagy te is ilyen vagy?

Kos 

A Kos jegy szülötteire fokozottan jellemző, hogy ami a szívükön, az a szájukon. Impulzívak, minden körülmények között őszinték és rengeteg mondanivalójuk van. Nem feltétlenül törődnek azzal sem, hogy a hallgatóságukat valójában mennyire érdekli, amiről beszélnek, a közléskényszerük ugyanis annál sokkal erősebb. Ráadásul olyan szuggesztív módon képesek kommunikálni, hogy olykor éppen ezzel keltik fel az érdeklődést a mondandójuk iránt. A viták során pedig a beszélőkéjük különösen felpörög: Kos jegyű vitapartnert inkább senki ne kívánjon magának!

Csillagjegyek és a folyamatos beszéd

Fotó: Getty Images/We Are

Nyilas

A Nyilasok szenvedélyesen szeretnek beszélni, beszélgetni pedig pláne. A legkevésbé sem okoz gondot számukra, ha például hosszabb előadást kell tartaniuk valamiről – ezért is válnak belőlük kiváló tanárok –, de még inkább elemükben érzik magukat akkor, ha másokkal diskurálhatnak. Egy magasröptű, intellektuális csevej számukra maga a földi mennyország. Kifejezetten szeretnek felvágni a tudásukkal és a jólinformáltságukkal, ahogy a véleményüket is előszeretettel és igen bőségesen kifejtik, ha kell, ha nem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top