nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik félnek a szerelemtől

Csillagjegyek, akik félnek a szerelemtől

Szerelmesnek lenni az egyik legcsodálatosabb érzés, csak engedd!

Bak

Törtető vagy az élet minden területén. Nem vagy biztos benne, hogy egy párkapcsolatban képes leszel annyi kompromisszumot kötni, amennyi a harmóniához szükséges. Úgy képzeled el, hogy a kapcsolat előrehaladtával ez gondokhoz vezet. De ha most ezen gondolkozol, az jót jelent: képes leszel jól dönteni.

Csillagjegyek és a szerelem

Fotó: Getty Images/Westend61

Vízöntő

A félreértések aggasztanak. Sokszor nem értenek, furcsának, túl egyedinek tartanak. Pedig ez az erősséged, te is jól tudod. Attól félsz, hogy a szerelmed sem fog megérteni, és az még fájdalmasabb. Biztosra akarsz menni, hogy leendő a párod egy húron pendül veled. Erre magad lehetsz a garancia, meg kell tanulni egyértelműen kommunikálnotok.

Halak

Végtelenül romantikus álmodozásaid mellett az rettent el, mi van, ha a valóságban mégsem lesz ilyen? Reménytelenül romantikus vagy, egy igazi tündérmesére vágysz, amikor kapcsolatról szövögetsz álmokat. A való élet tényleg nem mindig ilyen, de ne feledd: magad alakítod a sorsodat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top