nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiket kifejezetten a vita éltet

Csillagjegyek, akiket kifejezetten a vita éltet

Az állandó konfliktuskerülés határozottan nem a legjobb módja egy tartós kapcsolat kialakításának, de a ló túloldalára sem jó átesni.

Bika

A Bika állandóan kételkedik mindig, mindent megkérdőjelez. A hagyományos, a klasszikus értékek mellett teszi le a voksát, és ha valamivel nem ért egyet, annak biztosan hangot ad.

Sokszor mást gondol a világról, mint a környezete, a párja, és ez sok konfliktushoz vezethet. Soha nem bánja a vitákat, nem hátrál meg, ha dráma van kilátásban, akkor sem.

Állandóan vitatkozó csillagjegyek

Fotó: Getty Images/John Rensten

Oroszlán

Ha nézeteltérésekről van szó, az Oroszlánok drámaiak, és a legfélelmetesebb ellenfelek lehetnek. Ha a dolgok nem úgy mennek, ahogy azt az Oroszlán elképzelte, az általában problémát okoz neki, és ezt a tudtodra is adja.

Olyan kérdésekről is hajlamos vitázni, amelyek személy szerint neki fontos – mindegy, hogy az a téma kit és hogyan érint. Ez a tüzes csillagjegy élvezi, ha minden helyzetben fölénybe kerül, és nem fél kifejezni az igényeit.

Skorpió

A Skorpió heves vérmérsékletű, pillanatok alatt heves vitát tud szítani, és attól sem riad vissza, ha csípnie kell ahhoz, hogy a saját igazát érvényesítse. Agresszív és szenvedélyes vitastílusa van, és az övön aluli húzásoktól sem riad vissza.

A Skorpió azonban nem keresi szánt szándékkal a harcot, de okosan választja meg vitapartnereit, csatáit. Mindig van stratégiája, ezért ha vele van dolgod, jobb, ha neked is van egy sajátod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top