nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek csodás hétre számíthatnak

Ezek a csillagjegyek csodás hétre számíthatnak

A jövőhéten kezdetét veszi a nagy karácsonyi hajrá, majd hétvégén beköszönt az ünnep. Ez mindenki számára szép időszak lehet, az alábbi három csillagjegynek pedig különösen.

Rák

A Ráknak lehetséges, hogy nem volt könnyű az elmúlt időszak, de most végre fellélegzhet. Rájön, hogy mik azok a dolgok, amiket esetleg érdemes másképp csinálnia, és a múltbeli sebei gyógyulni kezdenek. Olyan lesz ez számára, mintha újjászületne.

Nyilas

A Nyilas imádja az ünnepi időszakot, ezen a héten pedig úgy éli meg, hogy minden nap kap egy-egy váratlan ajándékot. Optimizmusa és pozitív életszemlélete még magasabban szárnyal, mint valaha. Mindez nem csak rá, de a környezetére is csodás hatással van.

Bak

A hét vége felé átlépünk a Bak havába, a Bak pedig érzi, hogy végre eljött az ő ideje. Mindez olyan dolgokat is kihoz belőle, amik a mindennapokban kevésbé jellemzőek rá, például sokkal felszabadultabbnak érzi magát, mint általában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top