nlc.hu
Horoszkóp

Tanácsok az egyes csillagjegyeknek

Hogyan készülj az ünnepekre a csillagjegyed szerint? – Heti csillagjegy horoszkóp 2022. december 19-25.

Oszd be jól az idődet a héten, jusson idő minden előkészületre, de a pihenésre is gondolj, hogy kiegyensúlyozottan lépj be a hétvége ünnepi napjaiba.

Vajon mi mindent sugall a heti csillagjegy horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Te aztán nem vagy híján egyébként sem a kitartásnak és fegyelemnek, de ezek a tulajdonságok csak még jobban felszínre törhetnek a héten és hatékonyan segíteni fogják a karácsonyi készülődésedet. A heti Bak újhold új kezdetet jelölhet ki számodra. Most minden törekvésedet és projektedet megvalósíthatod, ha jól terveztél és megfelelően osztod be az idődet.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

A megszokások embere van, de ez pont az ünnepi napokon jól jöhet, hiszen te vagy az a családban, akire biztosan lehet számítani, ha a hagyományok megőrzéséről van szó. Ezek felelevenítésével igazán meghitté varázsolhatod a karácsonyt nemcsak magad, hanem szeretteid számára is. Ne halogass semmit a hét elején, mert az később visszaüt és megnehezíti az ünnepi készülődésedet.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Ha te vagy a felelős a családban a kapcsolattartásért, most ezerrel vetheted bele magad a feladatokba, hogy az ünnepek alatt minden flottul menjen. Igyekezz úgy egyeztetni, hogy az eredmény mindenkinek megfeleljen. Tedd mindezt derűdet és türelmedet megőrizve a többiek felé. A bolygók ereje segít ebben a héten, de az fontos, hogy a rosszkedvedért nem ők a felelősek, csakis saját magadtól függ a hangulatod!

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Szabadon áramló érzelmeid mellett adj most teret a logikának is. Ne haragudj meg párodra, ha buzdít vagy egyenesen bevon az ünnepi készülődésbe, hidd el, azt szeretné, hogy Te is jól érezd magad! Jobb is, ha minél kevesebb feladatot hagysz meg hétvégére, nem lenne jó ezeken idegeskedni. Ne félj újítani a megszokott karácsonyi dolgokon, most új ötletek valósulhatnak meg még karácsony előtt vagy akár az ünnepek alatt.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Nézd meg, hogy milyen jó napi rutinjaid vannak és vajon ezek hogyan segítik elő az ünnepi készülődést. Erőben nem lesz hiányod, de abban fifikásnak kell lenned, hogy hová és milyen mértékben irányítod forrásaidat. Szükségtelen ezeket fitogtatni, inkább forgasd be a karácsonyi meglepetésekbe és ezzel okozz örömöt szeretteidnek…

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

A héten bekövetkező Bak újhold felerősít sok, benned eleve meglévő erőt, például a szervezettséget, a szilárdságot. Ha terveid szerint haladsz előre a héten az ünnepi készülődésben, nem lehet semmi baj, mindennek a végére tudsz járni és nyugodtan, derűsen várhatod a karácsonyestet. Bármi újba fogsz, ott eredményes lehetsz és hatékonyan haladhatsz célod felé.

Karácsonyfadísz házilag

Ünnepi készülődés (fotó: Unsplash)

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Új lehetőségek nyílhatnak előtted, ezért érdemes nyitott szemmel és szívvel járnod a héten. Számodra valószínűleg mindig is fontosak voltak az emberi kapcsolatok, ezeknek pedig kiemelt szerepük van az ünnepi időszakban. Karácsony előtt még szakmai, az ünnepek alatt pedig személyes kapcsolataidat érdemes erősítened. Gondolkodj hosszú távban!

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Vigyázz magadra jobban a héten, mert olyan nagy lehet az iram és a terhelés, hogy ez az egészséged rovására mehet. Nemcsak a fizikai állapotodról van szó, hanem arról is, hogy lelkileg hogyan viseled a karácsony előtti hajtást. Őrizd meg pozitív gondolataidat és lelkesedésedet, melyek átvisznek a nehézségeken. Bár már nincs sok idő az ünnepekig, még mindig van esély arra, hogy megvalósítsd új ötleteidet és elképzeléseidet.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Tüzes, izgalmas hét várhat rád, egyszerűen elemedben lehetsz egész idő alatt. Vesd is bele magad az ünnepi készülődésbe, valósítsd meg kreatív ötleteidet! Felszínre törő belső erőid most minden nehézségen átsegítenek, nem érhet olyan váratlan helyzet a héten, amit ne tudnál játszi könnyedséggel elrendezni és megoldani. Arra azért vigyázz, hogy ne pörögd túl magad, tartsd meg a helyes ritmust, hogy kiegyensúlyozott maradj az ünnepek alatt.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ez aztán a te heted lesz! Az égi erők segítenek törekvéseidben és céljaid mielőbbi elérében. A héten bekövetkező Bak újhold egészen különleges erőket szabadíthat fel benned, bízz magadban és képességeidben, ezek segítségével simán áthidalod a karácsonyig hátralévő pár napot. Oldj meg minden felmerülő problémát a lehető legegyszerűbben, ugyanakkor kellő érzékenységgel a benne szereplők felé.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

A nagy ünnepi rohanásban is szánj egy kis időt magadra, elvégre a téli napforduló a befelé fordulás időszaka, ráadásul ez egy felkészülési hónap is a számodra, mielőtt a Te jegyedbe lép a Nap. A karácsonyi készülődésben kedvesed és családod igazán hálás lesz neked, ha figyelsz rájuk, és a te példádon látják, hogy mennyivel fontosabb a benneteket összekötő kapocs holmi drága ajándéknál…

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Valóra válthatod mindazt az álmodat, ahogyan magad elé képzelted az ünnepet, a karácsonyi hangulatot. Persze sokkal nehezebb megteremteni, mint álmodozni róla, de azért érdemes megpróbálni… Lehet, hogy nem megy egyik napról a másikra, de azért még elég idő van karácsonyig, van esélyed célba jutni, különösen, ha mindent szépen megtervezel és eszerint haladsz előre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top