nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és az üzenetek

Bosszantó, de igaz: ezek a csillagjegyek nem válaszolnak az üzenetekre

A következő csillagjegyeket nem érdekli, ha üzenetük érkezett, elolvassák, de általában nem válaszolnak.

Kos

A Kos az a csillagjegy, aki tele van tűzzel és a végletekig kitart, ha a munkájáról vagy az ambíciókról van szó. Ám ez azt is jelenti, hogy a feje mindig tele van nagy tervekkel, rengeteg teendővel, ezért elég gyakran előfordulhat vele, hogy elolvassa az üzenetet, válaszolni is akar rá, ám közben eszébe jut, milyen fontossági sorrendben tervezte el a dolgait, és máris kiesett a figyelméből az üzeneted. Cserébe viszont lojális és elkötelezett ember a Kos, a családjáért és barátaiért tűzbe is menne – csak épp nem válaszol az üzenetekre.

Csillagjegyek és az üzenetek

Fotó: Getty Images/Teera Konakan

Szűz

A Szűz tökéletességre törekvő csillagjegy, ezt a tökéletességet pedig nemcsak másoktól, de saját magától is megköveteli. A magas elvárások miatt a Szűz napjai percre pontosan be vannak osztva, ami miatt akár napokig is halogathatja a pillanatnyilag nem olyan sürgős üzenetek megválaszolását. Már csak azért is, mert meg akarja találni a tökéletes választ, ami időbe telik.

Mérleg

A Mérleg fő célja az, hogy megtalálja az egyensúlyt az élet minden területén. Mindent elkövet ennek érdekében, legyen szó magánéletről vagy munkáról. Közben viszont hajlamos túlgondolni a dolgokat, úgyhogy, ha épp nem reagál az üzeneteidre, akkor valószínűleg azt próbálja megfejteni magában, hogy mire gondolhattál és neki hogyan kellene erre jól reagálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top