nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a férfi csillagjegyek vágynak a házasságra

Ezek a férfi csillagjegyek vágynak a házasságra

Lehet, hogy a szerelmed még nem hozta fel a témát, de magában biztosan rágódik már egy ideje!

Rák

Érzékeny, romantikus, együttérző. Valószínűleg többször kért meg, hogy nézzétek meg az Igazából szerelem című filmet, mint te őt. Az is biztos, hogy több forgatókönyve van a lánykérésre, és nagyszabású terve az esküvőre. Miért vár akkor vele? Mert fél, hogy olyan reakciót kap, ami fájni fog. Óvatosan vezesd rá, hogy semmi más nem tenne boldogabbá annál, hogy megosztja mindezt veled. Irány a boldogító igen!

Házasság és a csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/Laurence Monneret)

Mérleg

Míg egyesek ódivatúnak és cikinek érzik a „házasság, férj, feleség” szavakat is, pláne az intézményt, ő egyenesen vágyik rá, hogy reggel úgy ébreszthessen az ágyba szervírozott reggelivel: „Jó reggelt, feleségem!” Nem birtokolni akar, nem felvágni, egyszerűen szeretné veled összekötni az életét, és eskübe foglalni: mindörökké vigyáz rád, szeretni fog, és gondodat viseli – jóban és rosszban.

Szűz

Tökéletesnek lenni (vagy haladni afelé) kemény munka, ezt mindenki elismeri, aki egy Szűzzel él. És bármilyen kritikus is a kedvesed, ő is vágyik a biztonságra. Ez a biztonság számára a szerelmetek, a támogatásod – amit szívesen megpecsételne egy tökéletes szertartással is. Tudja, hogy a papír nem lehet alapja egy érzésnek, kapcsolatnak sem, de büszkén tudatná a világgal, hogy ezentúl összetartoztok, hivatalosan is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top