nlc.hu
Horoszkóp

Így csábítsd el a tűz elemű csillagjegyeket

Így csábítsd el a tűz elemű csillagjegyeket

Nézzük, mire buknak a tűz elemű férfiak. Akár a kiszemelted tartozik az alábbi csillagjegyek valamelyikébe, akár a párod, érdemes ezeket tudnod róluk.

Kos

A Kos határozott és erős, és szereti, ha ezt ki is mutathatja, tehát adj neki rá lehetőséget. Hogy mit tegyél? Csak hagyd magad elcsábítani. Amit fontos tudnod, hogy a Kos egyenes és őszinte csillagjegy, nem rejti véka alá a szándékait, és a partnerétől is ezt várja. Ez nem azt jelenti, hogy azonnal a karjaiba kell vetned magad, de, ha tetszik neked, mutasd ki, ne játszmázz, mert azt nem bírja.

Nyilas

A Nyilas lelkes, kíváncsi és optimista. Azok a legvonzóbbak számára, akik hasonló beállítottságúak, mint ő. Félreértés ne essen, nem utánoznod kell őt, az jön be neki, ha magadat adod, a jelenléte pedig úgyis segít majd, hogy naposan lásd a dolgokat. A testi, szellemi és a lelki kapcsolódás egyaránt fontos számára, ha ez megvan köztetek, nyert ügyetek van.

Oroszlán

Az Oroszlán szeret a középpontba lenni, emellett pedig nagyon játékos és nagy küzdő is. Hogy mit kezdj te ezekkel az információkkal? Érdemes lehet például játékos szópárbajba bonyolódni vele, mindeközben pedig elismerni az erősségeit. Ez a taktika nagyon bejön nála. Ami pedig szintén fontos vele kapcsolatban, nagyon szeresd őt és, hagy, hogy viszontszeressen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top