nlc.hu
Horoszkóp
Éves horoszkóp 2023 - Ízing Klára

Ízing Klára előrejelzése: 2023 a Mars éve

Az asztrológia úgy tartja, minden évet egyetlen bolygó ural. Az adott évben a vezető bolygó tulajdonságainak megfelelő események, hangulatok és az emberiség számára teljesítendő feladatok várhatók. A 2023-as esztendőt a Mars uralja, amelyből következtethetünk arra, hogy az életünkre óriási energia lesz a jellemző.

Kos – A pénzügyi változások éve

Mivel az ön jegyének uralkodó bolygója a Mars, és a 2023-as esztendő a Mars éve, ezért több jó és szép dologban lehet része, mint a többi állatövi jegynek. A Mars évében három dolog lehet fontos az életében: a pénz, a pénz és a pénz. Nemcsak megdolgozhat a betevő falatért, hanem még a sült galamb is a szájába repülhet. Az anyagiak mellett fontos szerepet játszanak a kapcsolatok, mert ennek köszönhetően többször kerülhet előnyös helyzetbe, amely megmutatkozhat a bankszámláján is. Nagy esély van arra is, hogy új felettese legyen, aki megbecsüli önt anyagilag és erkölcsileg egyaránt.

Bika – Az egzisztenciális változások éve

Önről elmondható, hogy nem szereti a változásokat, ám ezek most elkerülhetetlenek. Olyan események is megeshetnek, amelyek miatt úgy érezheti, hogy Fortunának, a szerencse istenasszonyának a támogatását is élvezheti. Ez a szerencse sokakat a környezetében iriggyé tehet. Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, miszerint a megelőzés jobb, mint a gyógyítás. Ezért vegyen részt szűrővizsgálaton, illetve esély van műtéti beavatkozásra, amely jól sikerülhet. Ha párkapcsolatról van szó, kritikusabb lehet az átlagosnál, és a magasra tett lécet nehéz lesz bárkinek átugorni.

Ikrek – A gyümölcsöző kapcsolatok éve

A sikereinek nagy része azon múlik, hogy kit ismer. Olyan eredményt érhet el az életnek több területén, amely boldoggá teheti. A régi kapcsolatok mellett olyan újakra is szert tehet, amely jó hatással lehet a biztonságérzetére. Pénzügyek is figyelmének fókuszában állhatnak, amelynek megszerzésében jeleskedhet, és remekül be tudja majd osztani, jól tud gazdálkodni. A protekció mellett fontos lehet a párkapcsolat. Ha az életnek ezen a területén nem alakult jól minden, és ön tehetetlen volt, akkor a sors most lehetőséget kínálhat ennek a viszonynak a lezárására.

Rák – A sorsforduló éve

Megtapasztalhatja a karma működését, mert aki korábban rosszat akart önnek, az most megkapja a sorstól a magáét. Vagy ön kerülhet olyan helyzetbe, amely miatt úgy érezheti, hogy a gondviselés nem hagyja magára. Megeshet, hogy a munkahelyén olyan átszervezésre kerülhet sor, amely érintheti az ön megélhetését is. Történjen a nagyvilágban bármilyen nehézség vagy felfordulás, az önt nem fogja negatívan érinteni. A házasságokban, régi együttélésekben a társa őrjítőnek nevezhető helyzetbe kerülhet, amikor nagy szüksége lesz az ön támogatására, higgadtságára.

 

Oroszlán – A regeneráció éve

A regeneráció nemcsak az egészségére vonatkozhat, hanem az élet több területén tapasztalhatja meg az újjászületést. Az egészségének a megőrzése, betegségből való gyógyulás sokkal aktuálisabb lehet, mint korábban. Ha olyan párkapcsolatban él, amelyben nem volt minden fenékig tejföl, most úgy alakulhatnak a dolgok, hogy élete párjának a szorongása elmúlhat. Ha idegen országban kíván munkát vállalni, ezt a legjobbkor teszi, mert külföldön több dologban is sikeres lehet. Agytekervényei az ötödik sebességbe kapcsolhatnak, tanulásban pompás eredményt érhet el.

Szűz – A lehetetlen kívánságok valóra válásának éve

Soha nem volt aktuálisabb a mondás, mint most: amikor a sors becsuk egy ajtót, akkor kinyit egy másikat. Azért ne essen kétségbe, mert bármilyen nehéz is a helyzet, a gondviselés nem hagyja önt magára. A magánéletében sorsszerű változások következhetnek be. Ha egészségi problémája van, jó kezekbe kerülhet. Amennyiben az ateisták táborához tartozik, a 2023-as évben változhat a világlátása. Nagy esély van arra, hogy Szent Ritához, a lehetetlen dolgok védőszentjéhez is forduljon. Minden esély megvan arra, hogy felbukkanjon az ex-e, vagy valaki a múltjából.

Mérleg – A népszerűség éve

Talán soha nem volt annyira népszerű, mint a 2023-as esztendőben. Az elért sikerek hatására többen szeretnének, ha nem is barátja, de jó ismerőse lenni. Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet. Ha anyagi gondja volt/van, ebben is olyan változásra van kilátás, amely jó hatással lehet a biztonságérzetére. Mindez meglátszik a viselkedésén, amely magabiztosabbá válhat. Ha szerelemről van szó, önnek kellene kezdeményezni. Azokban a kapcsolatokban, amelyekben nem vagy csak ritka volt a szexualitás, mindkettőjük számára elfogadható helyzet jöhet létre.

Skorpió – Változások a munkában és a hétköznapokban

Nagy esély van arra, hogy a munkahelyén olyan változás következzen be, amely érintheti az ön megélhetését is. Megeshet, hogy ami másnak kár, az önnek haszon. De az is lehet, hogy olyan összeg is ütheti a markát, amelyért nem kell keményen megdolgozni. Olyan átalakulás következhet be, amelynek hatására változhat a napi rutin is. Megeshet, hogy a szeretteiről önnek kell gondoskodnia, amely nem esik nehézére. A régi partnerkapcsolatok egén olykor villámok cikázhatnak, de összességében a viszonyukra a kiegyensúlyozottság lehet a jellemző.

Nyilas – Változások a munkában, megélhetésben

Belevetheti magát a szerelembe, az életörömökbe. Több időt szánhat lazításra, vagy olyan tevékenységekre, amelyek miatt az életét könnyebbnek érezheti. Amire már jó ideje várakozott/vágyakozott, az most bekövetkezhet, és ez is hozzájárulhat ahhoz, hogy ez az éve kiemelkedő legyen. Ha ön szülő, gyermeke élete szerencsésen alakulhat. Ha gyermekre vágyakozik, ezt a kívánságát teljesítheti a Teremtő. Ingatlannal vagy rokonokkal azonban nehéz helyzet alakulhat ki. Megeshet, hogy kényszerhelyzetbe kerülhet, amikor azt kell tennie, amit a sors diktál.

Még több horoszkóp és előrejelzés ITT!

Bak – Az erős biztonságérzet éve

Egymást érhetik azok az események, amelyek hatására nem csak jól érezheti magát a bőrében, hanem sohasem volt annyira erős a biztonságérzete, mint most. Tudja, hogy mit és hogyan akar, ezért meg tud hozni olyan döntést, amelyet már egy ideje halogatott. Minden félelmet el tud űzni a lelkéből. Szerencsésnek érezheti magát, ha ingatlanügyletről van szó. Ha lakással kapcsolatban lehetetlen helyzetben volt eddig, ez most megoldódhat. Többször eszébe juthat a múlt, amelynek hatására hirtelen ráébredhet arra, hogy a jelenben egy problémát hogyan kellene megoldani.

Vízöntő – A családi, otthoni változások éve

Amennyiben ön az elmúlt évet nehéznek tartotta, az idei esztendőben az élet több területén alakulhat ki olyan szerencsés helyzet, amely miatt elégedettséget, örömöt érezhet. Pénzére azonban jobban kellene vigyáznia, mert megeshet, hogy olyan döntést hozhat, amelyről a későbbiekben kiderülhet, hogy hibázott, és ezzel a bevételei, a megtakarításai csökkenhetnek. Történjen bármilyen nehézség a világban, a kis családjával annyi jó dolog eshet meg, hogy nem érzi mégsem elviselhetetlennek az életet. Talán soha nem volt olyan szoros a famíliájával a viszonya, mint a Mars évében.

Halak – A szerencsés átalakulások éve

Fantasztikus formában lehet, amikor olyan dolgok is megvalósulhatnak, amelyekre már egy ideje vágyakozik. Valószínűleg többször lesz úton, sok időt tölt el közlekedéssel, vásárlásokkal, ismerősökkel való trécseléssel. Esély lehet arra is, hogy költözésre kerüljön sor, de arra is, hogy új szomszédja legyen. Megeshet, hogy soha nem volt annyira nehéz másokhoz alkalmazkodni, mint most. Ám a problémákat úgy tudja a legjobban megoldani, hogy beszél róla. Ezzel máris könnyíthet a helyzetén, és újra az optimizmus aurája lengheti körül önt.

Részletesebb előrejelzést olvashatsz a még kapható Asztrológiai elemzés című könyvből.

Ízing Klára Asztrológiai előrejelzés 2023

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top