nlc.hu
Horoszkóp

Ezekre a csillagjegyekre szerencse vár az év utolsó hetében

Ezekre a csillagjegyekre szerencse vár az év utolsó hetében

Elérkeztünk 2022 legvégéhez, nézzük, kiknek lesz különösen jó ez a hét.

Bika

A Bika, mivel nehezen mozdul sokáig halogatott valamit, sőt, akár maga előtt is letagadta a valódi érzéseit, hogy ne kelljen lépnie. De az ünnepek alatt rájött, hogy mit szeretne igazából és ezt most végre ki is nyilatkoztatja, de fél, hogy túlkésőn. Szerecséjére nem, minden a lehető legjobban alakul a számára.

Rák

A Rákot anyagi téren éri nem várt szerencse a héten. Mostanában csak karcsúsodott a pénztárcája és elég kilátástalannak tűnt, hogy bárhonnan is érkezhet utánpótlás, ám most mégis. Lehet szó egy egyben kapott nagyobb pénzösszegről, vagy egy jövedelmező munkalehetőségről is, amit ráadásul szívesen is csinál.

Nyilas

A Nyilas hajlamos rá, hogy túl akarjon bizonyos dolgokat, ilyenkor minden fókuszt egy helyre rak és nagy csalósás éri, ha végül nem sikerül, amit szeretett volna. Ilyenből érte jópár az utóbbi időben. Ám most, hogy már lemondott azokról a dolgokról, amiket nagyon akart, hírtelen mégis megkapja őket, ráadásul még idén és nagyon fog örülni nekik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top