nlc.hu
Horoszkóp

Tanácsok az egyes csillagjegyeknek

Heti csillagjegy horoszkóp 2022. december 26-január 1. – Átlépés az új évbe

Várakozással és izgalommal tekinthetünk jövő évi álmaink felé. A gondos tervezés mellett hagyjunk időt a feltöltődésre is, hogy felkészülten és erőnk teljében léphessük át az újév küszöbét.

Vajon mi mindent sugall a heti csillagjegy horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Figyelj a kommunikációdra a héten, nem lenne jó most összeveszni senkivel egy félreértés miatt vagy azért, mert nem fogalmaztál elég tapintatosan. Gondold át alaposan, hogy milyen lehetőségek várnak karrieredben a jövő évben. Vajon hova vezet, ha nem térsz le jelenlegi pályádról és tartod ezt az útirányt? Most még van időd mindent megtervezni.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Bár nem vagy híve a gyökeres változásoknak, sőt, akár egy kis módosítás a rutinodban is kihívás lehet, de most olyan új perspektíva nyílhat előtted, amiért megéri erőt venni magadon. A változtatást a rád jellemző nyugalommal is megteheted, nem kell kapkodnod. Emellett támaszkodj szokásos precizitásodra és még intézz el minden lezárandó dolgot a héten!

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy tanácsos lenne a héten kevesebbet beszélned és többet hallgatnod. Használd fel az év utolsó hetét egy kis befelé fordulásra, elgondolkodásra, és a jövő év tervezésére. Semmiképp ne hozz elhamarkodott döntést, várd meg az új év beköszöntét, mielőtt végleges választ adsz. Nem biztos, hogy mindenre felkészültél, ami történhet, de bízz magadban!

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Fontos beszélgetések várhatnak rád a héten, támaszkodj híresen jó intuíciódra és beleérző képességedre. Ha a másik helyébe képzeled magad, nem fogsz olyat mondani, amivel belegázolsz a lelkébe. Felmerülhetnek benned kérdések a jövővel kapcsolatban és lehet, hogy még az sem teljesen világos, hogy hogyan tovább, de legyen türelmed kivárni a világos válaszokat.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Az évváltás remek alkalom lehet, hogy alakíts szokásaidon, felvegyél olyan újat, ami közelebb visz vágyott énképed megvalósításához és elhagyj olyat, amiről mostanra határozottan érzed és tudod, hogy hátráltat. Nem kell és nem is lehet mindent egyszerre megváltoztatni, ami nem tetszik, muszáj lenne minden türelmedet összeszedned…

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Fontos beszélgetések várhatnak, ne feledkezz meg barátaidról, érdemes ápolnod kapcsolataidat. Ezeknek is saját életük van, táplálni, éltetni kell őket, nehogy elsorvadjanak. Az év vége remek alkalom arra, hogy felhívd, megkeresd régi kedves barátaidat, akár csak egy jókívánság erejéig, akár azért, hogy újra felvegyétek a fonalat.

Ünnepi üdvözlőkártya koszorúban

BÚÉK (Forrás: Unsplash)

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Köss békét kapcsolataidban, ne vigyél át semmilyen haragot vagy negatív érzést az új esztendőre. Persze nem kell minden kompromisszumot megkötnöd, találj hangot a másikkal és jussatok közös nevezőre. Legjobb lenne meglelnetek az arany középutat, azt a pozíciót, mely hosszú távon, akár sok munkával is, de mindkettőtök javát szolgálja.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Ezen a héten juthat időd egy csomó olyan dologra, amelyre máskor alig vagy egyáltalán nem. Most lehet módod arra, hogy beleásd magad egy általad szeretett témába és jóval többet foglalkozz vele, mint alapjáraton. Minden felhalmozott tudásod busásan megtérül egyszer. Segít, ha közben rendszeresen kiszellőzteted a fejedet és jársz egyet a friss levegőn, akár szeretteidet is elcsábítva.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Érdemes tervezned pénzügyeidet és alaposan átgondolnod a jövő évre vonatkozó anyagi erőforrásaid lehetőségeit. Ne érjen váratlanul semmilyen helyzet. Ha teheted, rendezetten és adósság nélkül lépj át az új esztendőbe. De ha nem sikerül, akkor se keseredj el, dolgozz ki egy működő menetrendet, ami alapján jövő év elején rendezni tudsz mindent.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ez még mindig a te időszakod, de ettől még nem kell előtérbe helyezned magad, nyugodtan visszavonulhatsz, amikor úgy érzed, hogy erre van a legnagyobb szükséged. Érdemes mindent átgondolnod, megtervezned, elméletben végigfuttatnod, hogy akkor, amikor majd újra produktív időszakodba lépsz, kipihent és felkészült legyél.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Eljött az év vége, itt az ideje, hogy végiggondold elmúlt évedet, leszűrd a tapasztalatokat magad számára és ezek alapján tervezd az új esztendőt. Nézd meg, milyen szokásodon kellene változtatnod. Ehhez nem kell teljesíthetetlen újévi fogadalmat tenned, inkább kövesd a kis lépéseket, melyek, ha lassan is, de biztosan elvezetnek célodig.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Az év utolsó hetében szánj időt elemeid feltöltésére, hogy frissen és lelkesen vághass bele az új évbe. Ha most többet vagy együtt szeretteiddel, ez óhatatlanul is generálhat némi konfliktust és akár összetűzést is, ezt igyekezz higgadtan és szeretetteli érzelmekkel kezelni. A másik fél biztosan megérzi, ha ez sugárzik belőled, ami jó alap lehet a béküléshez.

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top