nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek igazi partiarcok

Ezek a csillagjegyek igazi partiarcok

Asztrológiai szempontból a bulis éned sokkal fontosabb részed, mint elsőre feltételeznéd.

Kos

A Kos szereti a társaságot – ez az, ahol leginkább otthon érzi magát. Nem kell próbálkoznia vagy hasonló érdeklődésű embereket keresnie, mert anélkül is buli van. A Kos egyike azoknak az energikus állatövi jeleknek, amelyeket az éltet, hogy új emberekkel találkoznak és a tömeg részévé válnak.

A Kos is hihetetlenül magabiztos állatöv jel, tehát még akkor is, ha nem próbál bulizni, akkor is zajlik körülötte az élet. Ő fogja feltenni a vele kapcsolatos kérdéseidet, ő veszi rá a társaságot új dolgok kipróbálására, amikor együtt vagytok együtt, és gondoskodik arról, hogy mindenki jól érezze magát.

Partiarc csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/Thomas Barwick)

Ikrek

Az Ikrek egy nagydumás bulizó – az, aki minden partin ott van. Tudja, hogy így van esélye új emberekkel megismerkedni. Csak az érdekli, hogy jól érezze magát, akár egyedül megy, akár a barátaival, az Ikrek élete a partizás.

Az Ikreknek őrületesen sok energiája van, ezért mindig ugrál a témák és az emberek között. Képes különféle személyiségekkel barátkozni, mert ösztönző számára, hogy mindenkivel kapcsolatban legyen.

Oroszlán

Az Oroszlán olyan állatövi jel, amely mindenkiről levarázsolja a nadrágot, anélkül, hogy különösebben törekedne rá. Csak a káprázatos mosolyára és a ragyogó, nyitott arcára van szüksége és máris rengeteg új barátja lett. Őrült magabiztossága is abból fakad, hogy azt érzi, akkor a legjobb, amikor sokan veszik körül.

Szívesen használja a bulizós természetét is valami javára. Nemcsak a partizásról és randizásról szól az élete, ha tudja, hogy magabiztossága és bája előremozdíthatja a karrierjét, képes végigbeszélgetni az estét a megfelelő emberekkel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top