nlc.hu
Horoszkóp

3 spiri tipp, hogy jól induljon az éved

3 spiri tipp, hogy jól induljon az éved

Érdemes átgondolni az alábbi 3 tippet, sokat dobhat az újéven.

Ne kontroláld túl a dolgokat

Sokszor azzal rontjuk el a dolgokat, hogy elképzelünk valamit, és, ahhoz mindenáron ragaszkodunk, hogy pontosan úgy történjen, pedig az univerzum lehet, hogy sokkal jobbat szán nekünk, mint, amit elképzeltünk, csak azt nem vagyunk hajlandóak fogadni, mert ragaszkodunk az elvárásainkhoz. Az alábbi mondat sokat segíthet: „Nincsenek elvárásaim, de el fogom érni a céljaimat”.

Légy hálás

Hajlamosak vagyunk a nehézségekre, vagy azokra a dolgokra fókuszálni, amik hiányoznak az életünkből, ezért nem vesszük észre, hogy mennyi mindenünk van és mennyi mindenért hálásak lehetünk az életben. Ezen segíthet, ha hálanaplót írsz, minden este írj össze 10 dolgot, amiért hálás vagy, eleinte nehéz lesz aztán egyre könnyebb.

Ne rohanj

Nagy hiba, hogy sosem vagyunk elégedettek azzal, ahol éppen tartunk, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy valahol előrébb lenne már a helyünk, pedig sokszor meg sem tudjuk fogalmazni konkrétan, hogy mit is jelent az az „előrébb”. Állj meg egy pillanatra és próbáld elhinni, hogy pont jó helyen vagy, akár élvezheted is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top