nlc.hu
Horoszkóp
Agyafúrt csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek könnyedén túljárnak az eszeden

Persze nem öncélúan teszik, egyszerűen csak olyan adottságaik vannak, amiknek köszönhetően mindig öt lépéssel előtted járnak.

Szűz

Bár kiterjedt ismeretekkel rendelkezik a Szűz, ez mégsem gátolja meg, hogy folyamatosan bővítse a tudását. Sosem érzi ugyanis elegendőnek, amit addig megtanult. Meglepődnél, ha tudnád, az apró részletekre is kiterjedő figyelmét milyen gyakran használja. Éber és analitikus, ha az a szándéka, hogy lepipáljon téged, vagy keresztülhúzza a számításod, akkor ezt már előre meglépi. Ez várható is, hiszen az egyik legbriliánsabb elméről van szó, akit nagy hiba lenne lebecsülni.

Vízöntő

A kreatív intelligenciájáról ismert a Vízöntő válaszokat és megoldásokat keres olyan szituációkban, amire a többiek nem képesek. Akkor is megőrzi hidegvérét, ha a helyzet feszültté válik, nem veszi személyeskedésnek a dolgokat, s változatlanul képes a célja elérésére koncentrálni. Kiszámíthatatlan, épp ezért nem egyszerű kitalálni a következő lépését sem. Ha támadásba lendül, az nem csupán meglepetésként ér téged, hanem messzemenő eredményekkel is jár…

Agyafúrt csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/Francesco Carta fotografo)

Bak

Számos nagyszerű tulajdonság jellemzi a Bak csillagjegyet, mint például: bölcsesség, türelem, kitartás. Épp ezért könnyen nem is kellene meglepődni azon, hogy mennyire intelligens típus. Ha túl akar járni a másik eszén, akkor előre és jól felépített hosszútávú stratégiát állít fel magának, különösen, ha az a munkával kapcsolatos. Nem a jutalomért teszi, még ha előre világos is számára, az „összecsapásból” ő kerülhet ki győztesen. Tény és való, ő is a győztesek közé tartozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top